čtvrtek 19. ledna 2017

Sauna praha 5

V sauně na Smíchově se zahřejete a krásně uvolníte tělo i mysl v prostorné, čisté a stylové sauně. Po prohřátí se můžete zchladit v nastavitelných sprchách . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ARBES - squash a fitness centrum, Daily Fitness Olgy . Proč se oddat relaxaci ve vířivce. Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních. Vířivky se stávají stále oblíbenější a mnoho lidí proto uvažuje o .

V našem VIP – SPA Wellness objevíte luxus, klid a vytříbenost v centru Prahy se. Canadian SPA a prvotřídní finská sauna z cedrového dřeva. Skvělý sauny , příjemné prostředí, milá a ochotná obsluha, rozumné ceny a skvělá okurková limonáda. Suverénně nejlepší sauna , o parník.


Sauna je skvělý relax pro tělo i mysl. Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu , osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu. Tento ráj milovníků tepla v Čestlicích nabízí finské sauny ( vnitřních, ve venkovní zóně), parních kabin . Přehled sportovišť, ve kterých lze provozovat aktivitu sauna v lokalitě Praha 5. Zobrazte si výsledky na mapě a vyberte si nejbližší sportcentrum.

Saunu nutno objednat alespoň hodinu předem. SQUASH A FITNESS CENTRUM ARBES. Luxusní diskrétní wellness azyl pro milence a zamilované situovaný na Praze , kousek od Andělu. Privátní sauna Le Charm Praha Smíchov . Zrekonstruovaná finská sauna v Pohybovém Studiu Stodůlky Praha 5. Saunový svět SAUNA SPOT Dvorce s kapacitou pro 1osob na břehu Vltavy vedle Žlutých lázní. Jediný saunový svět umístěný v přírodě a přitom takřka v . Prosím chodíte někdo do sauny v okolí Prahy -6?


Ráda bych nějakou fakt pěknou čistou atd. WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness, Praha - Hloubětín. To je ta správná volba - přijďte si náš vyzkoušet! Krásné prostředí, klidná atmosféra, čistota samozřejmostí. Archiv Dopřejte si relaxaci v privátním wellness.


Užijte si kvalitní masáž, soukromou saunu či lázeň s výběrem z koupelových solí. Připravíme pro Vás příjemné . Přijďte se ohřát a zažít tu pravou Euforii ze sauny a páry! Relaxační centrum Moniky Janákové.


Nabídka masérských služeb a provoz sauny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky