úterý 17. ledna 2017

Bazén rychnov

Kdo se chce nechat jen tak unášet nebo plavat proti proudu řeky, určitě ocení proudový . Informace o plaveckém bazénu v Rychnově nad Kněžnou a dalších poskytovaných službách jak wellness, sauna. Přijďte si zaplavat do nového bazénu v Rychnově nad Kněžnou. C, tobogán vysoký metrů, sauna, . Provozování krytého plaveckého bazénu s celoročním provozem a terasou.

K dispozici je vířivka, tobogán, dětský bazén a bar. Typ bazénu: Veřejné bazény. Zpět: Výstavba plaveckého bazénu. Plavecký bazén v Rychnově nad Kněžnou.


PLAVECKÝ BAZÉN RYCHNOV NAD KNĚŽNOU. Rychnov nad Kněžnou se po mnohaletém úsilí dočkal nového bezbariérového krytého bazénu. Městské koupaliště ve Včelném Rychnov n. Pohled na bazén a jeho okolí.

Základní škola Sopotnice . Hodinové vstupenky pro odboráře. Mimořádně povedený aquapark . Popis: Prodám bazén s nafukovacím límcem o rozměrech 360x90 . Přírodní koupaliště se nachází v přírodním parku Včelný, který se rozkládá cca 1km od Rychnova nad Kněžnou. Koupaliště je tvořeno betonovou nádrží, která je. Blíží se horké letní dny, a tak mnozí přemýšlejí, kam vyrazí za lákavým vodním osvěžením. Nový krytý plavecký bazén v Rychnově nad Kněžnou, návštěvníkům nabízí k využití plavecký bazén o délce metrů s 5. K využití je dále tobogán o. Vážení návštěvníci, dění na koupališti můžete sledovat i na facebooku.


Mají sice dvě koupaliště, ale zaplavat si jít nemůžou. V Rychnově u Jablonce nad Nisou se totiž z jednoho přírodního bazénu stalo útočiště . Nabídka piv: Rychnov 11° Kaštan, Primátor 11°. Krytý plavecký bazén s celoročním provozem a terasou.


Užijte si den plný zábavy a udělejte něco pro své zdraví s dvěstějedenáctkou. Těšíme se na Vás v pátek 19.

Příspěvek byl publikován 28.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky