úterý 10. ledna 2017

Pohony vrat

Nabízíme pohony křídlových a posuvných bran a jejich příslušenství. Nabízíme montáže pohonů, výrobu konstrukcí pro posuvné a křídlové brány. V současné době je na trhu k dostání nepřeberné množství různých pohonů průmyslových vrat, garážových vrat i pohonů bran. Vybírejte si z nabízených pohonů pro křídlové a posuvné brány.


Pohony se rozdělují podle toho, . Nejčastěji jimi ovládáme garážová vrata a vjezdové brány.

V naší nabídce však také najdete i trubkové . Zvolte pohony křídlových bran , posuvných bran či garážových vrat a vybudujte si doma vjezd či vstup, který bude fungovat automaticky. Společnost Hörmann již padesát let vyvíjí a vyrábí špičkové pohony garážových vrat , vjezdových bran a vnitřních dveří. Vsaďte ne letité zkušenosti našich . Volba, jestli si pořídit křídlovou nebo posuvnou bránu, je podobná rozhodování, zda křídlová nebo sekční vrata.


Nabízené pohony vrat mají vysokou životnost díky unikátnímu systému pohyblivého motoru a preciznímu německému zpracování. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Akční sety na pohony vrat za přijatelné ceny.

Po krátkém úspěšném testování jsem do sortimentu zařadili rozhraní Nice IT4WIFI, které vám pomůže ve Vaší chytré domácnosti dálkově ovládat pohony vrat , . Mezi nečastě používané pohony garážových vrat patří pohony garážových vrat JIM a pohony garážových vrat KEN. Pro více informací o pohonech garážových . Jedničkové pohony vrat a pohony bran Nice. Ovládání pro křídlová vrata, posuvné brány, garážová vrata i pro ovládání vjezdových křídlových bran a branek - to . Náhradní dálkový ovladač k pohonům vrat MOVETO Kit Solar. Pákový pohon určený pro křídlové brány s odsazenými panty na sloupku až do vzdálenosti cm. Elektromechanický pohon se samoblokací pro otvíravá vrata a brány.


Použití: pro pohon jednokřídlých i dvoukřídlých otvíravých křídel o maximální šířce křídl 4m. Firma AGV - Rathouský dodává a servisuje širokou škálu pohonů pro garážová vrata , otočné brány, pojezdové bránya to od známých výrobců jako např. Příslušenství pro garážová vrata 1. Výrobce: Somfy Záruka: roky. Původně: 1Kč Ušetříte: Kč (– ). Veškeré pohony garážových vrat obsahují ks dálkových ovladačů a vnitřní tlačítko. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pohony vrat.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Internetový prodej pohonů a příslušenství - pohony bran a vrat, závory, řídicí elektroniky, dálkové ovládání, ovládací a bezpečnostní prvky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky