čtvrtek 19. ledna 2017

Sauna chomutov

Privátní finská sauna až pro osob. Zimní stadion - Tréninková hala. Veřejné saunování středa a pondělí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Wellness Selský dvůr, U Karla IV.


Sauny v Chomutově a okolí.

Chomutov – Vyznavači saunování v Chomutově se mohou těšit na zcela nové, moderní a reprezentativní zázemí pro svůj koníček v areálu v . Wellness centrum hostům umožní odpočinek a relaxaci v krásném prostředí, využít můžete parní i finskou saunu , relaxační bazének, masáže. Prohlédněte si salóny krásy které poskytují službu klasická finská sauna v lokalitě Chomutov. Josef Dušek, Chomutovský deník, 11. Slevy na wellness, whirlpool a saunování. Ničím nerušený a zasloužený relax ve wellness zóně je k nezaplacení.


Městská sauna ,sportovní prostory,rehabilitace, Chomutov.

Funkční trénink, Indoor cycling, Jóga – různé druhy, TRX, Posilovna 1min. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Bazény, sauny , vířivky, solária v lokalitě Chomutov. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Přehled sportovišť, ve kterých lze provozovat aktivitu sauna v lokalitě Chomutov. Zobrazte si výsledky na mapě a vyberte si nejbližší sportcentrum. Katalog provozovatelů saun a wellness center dle regionů.


Společně tvoříme Chomutov. Otevírací doba: Pondělí - Pátek. Hotel Mertin se nachází 2m od historického centra. Výhodou je pěší vzdálenost od Kamencového jezera a Podkrušnohorského zooparku. SAUNAtip obsahuje databázi nejlepších finských saun v Česku.


Skleněné dveře umožňují pohodlný výhled po okolí sauny. Chomutov , EURONICS, Chomutov - OC Chomutovka, Neznámá, Kontaktovat. Relax Bar Bublina nabízí uvolnění v masážním boxu pro osoby, relaxování v sauně nebo zábavu u baru.


Na baru se neprodává tvrdý alkohol, avšak si můžete.

Vám snažíme hotely se saunami v jednotlivých regionech přiblížit. Od poloviny září přibyla vyznavačům sauny další možnost, kde své tělo. Harvia Oy, pro Českou republiku. Zadních Vinohradech v Chomutově a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky