pondělí 23. ledna 2017

Dřevěné zimní zahrady

Dřevěné zimní zahrady přináší přírodu a slunce do Vašeho domu. Díky dřevěným zimním zahradám si tak můžete prodloužit pobyt v přírodě v jarních a . Dřevěná zimní zahrada zvětší váš obytný prostor a vznikne dokonalé spojení s přírodou. Stane se centrem rodinného života i místem relaxace a odpočinku.


Zimní zahrada je jedinečné místo relaxace po celý rok. Nabízí přímé spojení s přírodou z pohodlí Vašeho domova.

Ideální oáza klidu ve vlastním stylu. Naši zákazníci prakticky nejsou limitování při výběru rozměru a tvaru zimní zahrady. Dřevěná konstrukce umožňuje vysokou variabilitu zimní zahrady. Montáže dřevěných zimních zahrad , verand . Každá zimní zahrada je unikát, který je sestaven systémově z jednotlivých prvků.


Jedná se zejména o střešní profily pro pevnou střechu, svislé pevné i posuvné . Získáte zajímavý prostor evokující zahradu, který si ihned oblíbíte a můžete ho používati během . Skleněné stěny mohou být zasazeny do ocelových profilů, dřeva , hliníku nebo plastů.

Vyrábíme zimní zahrady na míru. Pro konstrukce zimních zahrad se využívá hlavně dřevo smrkové a . Dřevěná okna neboli eurookna vyrábíme z různých dřevin, jako jsou smrk, dub, eucalyptus. U zimní zahrady je podstatná dostatečná tuhost konstrukce a kvalita. Na rozdíl od tradičních zahrad je můžeme využívat po celý rok.


Kvalitně provedená zimní zahrada ze dřeva působí impozantním a luxusním dojmem a rozšiřuje . Poskytne Vám prosvětlené celoročně. Prodlužte si pobyt v přírodě v jarních a podzimních měsících. Zakázková výroba zaměřená na zimní zahrady , eurookna, špaletová okna, schody,. Každý typ dřeva má své specifické vlastnosti a proto jsou dřevěné zimní zahrady firmy Decplast vždy specifické ve svém řešení.


Našimi dalšími produkty jsou dřevěné zimní zahrady a kastlová okna na míru pro historické a kulturní . Z dřevěné konstrukce přímo vyzařuje pohodová, klidná a útulná atmosféra. Testo zahrady zimní výroba podle požadavku zákazníka. Prodej zimní zahrady dle vaší objednávky. Výroba a montáž zimních zahrad a osazovaní oken, otvíračů a dveří do objektů. Velkou výhodou dřeva je právě výborná tepelná izolace ve všech směrech i ve . Slovní spojení „zimní zahrada“ evokuje pocit pohodlí a relaxace v zelené oáze rostlin, vyhřívání se i na zimním sluníčku.


Menší zimní zahradu můžete zvládnout postavit už za 1nebo 1tisíc korun.

Velké zimní zahrady z hliníkové nebo dřevěné konstrukce s . Pro realizaci zimní zahrady je nejdůležitější určit, co od ní očekáváme a k. Originálním prvkem Four Seasons je nosná konstrukce z přírodního vrstveného dřeva (kanadská borovice nebo dub) v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky