pondělí 16. ledna 2017

Hydraulické tabulové nůžky

Hydraulické tabulové nůžky SBT jsou určeny na přímočaré stříhání tabulí. Mimořádně tuhý a robustní svařovaný rám zajišťující odolnost a absorbci sil vznikajících při stříhání. Pracovní prostor je chráněn mechanickou ochranou prstů , . Tyto tabulové nůžky mají spodní hydraulické válce.


Na rozdíl od jiných nůžek mají nůžky TS klouzavý pohyb berana, což umožňuje přesné vedení berana, lehké . Standardní příslušenství: Masivní ocelový obráběný a svařovaný. CNC tabulové nůžky CESOIA jsou osvědčeným produktem, který. Certifikovaný tým odborníků, náhradní díly skladem. Pro stříhání plechu do tloušťky mm.


Nákup a instalace tabulových nůžek na plech pro zámečnickou dílnu v Bušíně a pořízení CNC frézy, která slouží k. Nabídneme Vám elektro-mechanické nebo hydraulické nůžky. Tyto nůžky mají horní hydraulické válce (dva tlačné a dvě akumulátorové pružiny) a kyvný pohyb střižné traverzy - ideální kinematika především pro stříhání . Prodej a servis plechotvářecích strojů. Dodáváme elektromechanické a hydraulické tabulové nůžky , vláknové lasery, ohýbačky trubek a plechu,. Kvalita a preciznost slovenské výroby, nízké ceny, dostupnost servisu a náhradních dílů.


Popis, Předmětem projektu je nákup a instalace tabulových nůžek na plech pro . Nejprodávanější hydraulické tabulové nůžky a ohraňovací lisy na českém a slovenském trhu. Dodáváme mechanické lisy, hydraulické lisy, excentrické lisy, výstředníkové lisy, rovnačky, c frame, tabulové nůžky , ohraňovací lisy a jejich příslušenství. Kvalitní slovenská výroba, dostupnost náhradních dílů. Vystavovatelé v oboru Tabulové nůžky s hydraulickým pohonem:.


CNC ohraňovací lisy a hydraulické nůžky URSVIKEN. Zakružovačky plechů a profilů. Safan hydraulické tabulové nůžky. Vyrábíme hydraulické tabulové nůžky dle požadavků zákazníka, až do mm střihu.


Výrobce, STROJARNE PIESOK. Nůžky hydraulické tabulové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky