čtvrtek 26. ledna 2017

Venkovní bazén praha

Sportovní a rekreační areál Pražačka – Praha 3. Venkovní a vnitřní bazén , rehabilitace, tobogán, sauna. Praha by se dala označit jako plavecký ráj – plavci si mohou vybrat z. Nabízí dva venkovní a jeden krytý bazén , venkovní tobogán, rozlehlou travnatou plochu pro letní slunění, stejně tak celou řadu doplňkových . Možnost vyzvednutí již od pátku 18. Plavenky pro seniory z Prahy 6. Více informací naleznete níže v letáku.


Toto je přehledný, pravidelně aktualizovaný seznam veřejných krytých i venkovních bazénů a veřejných koupališť v hlavním městě Praze. Nabízí se tak otázka, kam jít v Praze za koupáním. Ostrov Štvanice, venkovní bazén. SK SLAVIA PRAHA – vodní sporty. Provozní doba venkovních bazénů.


Najdete zde areál ideální k relaxaci, k aktivnímu odpočinku nebo k . FACEBOOK KOUPALISTE PRAHA. Vnitřní bazén celoročně mimo prázdniny, venkovní bazén 1. Koupaliště Stírka Praha (km, obec Praha ) . Dva kryté bazény napuštěné slanou vodou s celoročním provozem. K dispozici je sauna, whirpool a letní zahrádka s venkovním nerezovým . NAVŠTIVTE NEJNOVĚJŠÍ AQUAPARK V PRAZE S BÁJEČNÝM VÝHLEDEM. Aquadream - aquapark Praha Barrandov, akvapark, tobogán, relaxační centrum,.


Nabídka služeb plavecké školy. V areálu plaveckého areálu Slavia Praha naleznete vnitřní bazén (x 12), 50-ti metrový venkovní bazén a venkovní i vnitřní dětské brouzdaliště. Vstupné je korun za hodinu 1korun za dvě hodiny nebo 1korun za den.


V jediném plaveckém areálu na Jižním Městě můžete v blízkosti Chodova navštěvovat plavecký bazén , wellness, tělocvičnu či kurzy plavání. Aquacentrum Letňany Lagoon je bezbariérový komplex zahrnující plavecký bazén , relaxační centrum, fitness a další služby. Bazén , který můžete najít v našem fitness centru.


Sauna a whirepool v ceně bazénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky