úterý 24. ledna 2017

Stenice domaci

Bed_bug 2C_Cimex_lectularius. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Chcete se podívat, jak vypadá štěnice domácí , její vajíčka, larvy a trus?


Objevili jste neznámé škůdce a chcete je porovnat s fotografiemi štěnic . Po velmi dlouhou dobu se zdálo, že štěnice domácí z bytů v rozvinutých zemí světa natrvalo vymizely.

Situace se však zásadním způsobem . Diskrétnost samozřejmostí. Nemusíte mít ani tušení, že spíte ve stejné posteli jako skupinka štěnic. Nejdříve třeba ve slušném hotelu nebo čisťounkém penzionu, . Pro člověka jsou spíš obtížně než nebezpečné, i když přenášejí i různé choroby. Jak poznám, že mám doma štěnice?


Atlas škůdců - Štěnice domácí.

Kmen: členovci Arthropoda Obtížnost hubení: st. Hromadný výskyt štěnice domácí , jinak také nazývané štěnice postelní, podle místa, kde ji můžete najít nejčastěji, totiž hygienici museli řešit už v několika krajích . Dospělé štěnice mají oválné žlutohnědé nebo červenohnědé tělo (velikosti do mm), nymfy jsou slámově zbarvené velikost cca mm. Krajská hygienická stanice Středočeského kraje uveřejňuje informaci o problematice výskytu a hubení štěnic.


Lilian Rumlová, ředitelka . Hladové štěnice jsou ploché, po nasátí krve se jejich tělo zvětšuje, protože váha nasáté krve . Vyskytuje se po celém světě a představuje běžného parazita lidí. Konzultant pro dezinsekci a deratizaci. Provádíme hubení a likvidace štěnice domácí.


Odborné hubení štěnic ( dezinsekce) se zárukou kvality. Tvrdě, štěnice jsou paraziti, kteří dokáží během krátké doby zamořit celý byt. U štěnic hraje nejdůležitější roli čas, pokud jste . Foto jak vypadá kousnutí štěnice domácí. Deratizace, dezinsekce, hubení štěnic Brno.


Tipy na přípravky na hubení štěnic domácích najdete zde. Obtěžují ve spánku bolestivými a svědivými štípanci.

Zpracoval: Vojtěch Šikola. Dušana Kafková, Soňa Šreková. Se štěnicemi nyní bojuje celá Evropa. Některá města jsou zcela zamořená a boj zatím štěnice vyhrávají. Cestující na trase Praha-Krakow . TĚNICE DOMÁCÍ - problematika výskytu tohoto hmyzu v obytných domech.


Podrobnou biologii a morfologii štěnic naleznete zde. Kdysi byl jejich výskyt spojovaný jen s nedostatečnou hygienou a kulturou . Patří do rodu ploštic, nelétají. Cimex lectularius) někdy také štěnice postelní, se vyskytují v blízkosti člověka odedávna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky