úterý 24. ledna 2017

Koupaliště valašské meziříčí

Základní vstupné, Celodenní (- hod.) Odpolední (- hod.) Večerní (- hod.) Dospělí, 7-, 5-, 3-. Děti 4-let, 2-, 2-,. Novou sezonu meziříčské koupaliště zahájí již v pátek 1. Pro děti i dospělé, kromě kvalitní . Pohledy: rekreační bazén, plavecký bazén.


Automatické obnovení stránky.

UPOZORNĚNÍ Informace o uzavření bazénů v jednotlivých dnech najdete v kolonce REZERVACE. Modernizované venkovní koupaliště se skluzavkou a možnostmi sportovního vyžití. Ačkoli tomu počasí příliš nenasvědčuje, v sobotu 1. Valašském Meziříčí otevře městské koupaliště.


Dobrou zprávou pro návštěvníky koupaliště je. Zobrazit vyhledávací formulář. Návštěvníci se mohou osvěžit ve dvou bazénech, včetně dětského brouzdaliště, vodního hřibu, masážní lavice a trysek. Venkovní koupaliště nabízí plavecký bazén, dětský bazén se .

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Městské koupaliště Odry, Koupaliště . Krytý bazén nabízí plavecký a rekreační bazén s proudovým kanálem, houpacím bazénkem, vířivkou, masážní trysky, dětský bazén se skluzavkou. Provozujeme dva bazény a dětské brouzdaliště. V bazénech najdete vodní hřib, masážní hlavice a trysky.


K dispozici je hřiště na plážový volejbal,. Omlouváme se za dočasný výpadek pevné linky. Chyba není na naší straně. Situace bude vyřešena až v příštím týdnu. Mezi hlavní atrakce patří tobogan,.


V areálu koupaliště najdete hřiště na . K vodním radovánkám je k dispozici . Pro návštěvníky jsou připraveny dva venkovní bazény a dětské . Otevřeno sezónně v letních měsících. V blízkosti se nachází minigolf, bowling a tenisový areál. Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů.


Nekryté koupaliště se skluzavkami a dětským hřištěm je otevřené v letních mě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky