čtvrtek 26. ledna 2017

Průlezky

Nabízíme skluzavky a tobogán na věřejná prostranství pro školy, školky a jesle. Ať už jste mateřská škola, škola, veřejná organizace či soukromá osoba, máme pro Vás v oblasti dětských hřišť a dětských průlezek řešení. Rozměr: 250cm x 235cm x 290cm.


Moravský Písek, Veselí nad Moravou – Dvě nová hřiště vloni pořídili v Moravském Písku. Letos dodělali další na koupališti a chtějí i dál . Ostrava - Největší nebezpečí na dětských hřištích?

Podle revizního technika staré kovové průlezky , na kterých hrozí dětem nepříjemný úraz. Výroba dětských pískovišť - jakýkoliv rozměr, umíme se přizpůsobit, materiál převážně smrk, jiné variantě se . Na webu TripAdvisor naleznete recenzí zákazníků, fotografii a výhodné nabídky pro Zlín, Česká republika. I ze začátečníka se může stát profesionální horolezec.


Lumpíno - Dětská hřiště, průlezky , houpačky, domečky a altány z akátu. Inzerát Velká pneumatika - na pískoviště, průlezky. Průlezky se svým designem skvěle zapadají na školní dvůr.


Opava, cena zadarmo, od Pavlína Robenková na Sbazar. Popis: Za odvoz nabízím velikou.

PRŮLEZKY - Firma Terasport prodává a vyrábí kvalitní dětská hřiště všech typů a velikostí. E-MAILOVÁ POHLEDNICE E-MAILOVÁ POHLEDNICE Storno Zavřít. Hurá - jdeme se vyřádit na průlezky.


Dětské hřiště se nachází v Pražské čtvrti, naproti dětské léčebny Vítkov a hotelu Regia. Naším kredem je, že konstrukce musí mít sportovní obtížnost, tak aby se u dětí rozvíjela motorika . Virtuální prohlídka vás tam dostane hned. Navštivte Stavební veletrhy Brno!


Děti a jejich rodiči si mohou vybrat z pestré nabídky dětských hřišť - různých převážně dřevěných průlezek , pískovišť, . Jde například o skluzavky, houpačky a průlezky vyrobené z akátového dřeva. Za vybavení devíti dvorních částí zaplatila radnice celkem 2 . Nové průlezky a nová okna ve školce 02. U dědka a báby z perníkové chaloupky prolézaly průlezky. Z rozhovoru vyplynul fakt, že děti by rády trávily čas i na dětských průlezkách , ale v blízkosti jejich bydliště se nachází průlezky ve špatném technickém stavu. Montáže dětských hřišť zajišťujeme po celé ČR.


Montáž zahrnuje : Kompletní odborné sestavení herních prvků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky