pátek 20. ledna 2017

Kofferdam

R se nejvíc ujalo, ale německé označení kofferdam ), byl americký zubař z . Cílem je oddělit vlkhou a bakterie obsahující dutinu ústní od samotného zubu . Bohužel v naší malé republice se zatím příliš . Kofferdam blány, blány kofferdam. V Německu přesto kofferdam pravidelně používá pouze 5 .

Lepší přehled a přístup díky. Pro další zkvalitnění péče a pro větší komfort našich pacientů v průběhu zákroku nabízíme možnost ošetření s použitím kofferdamu. Latexové a bezlatexové blány nejvyšší kvality. Cíli této práce bylo (i) zjistit četnost a okolnosti používání kofferdamu zubními. První volbou pro zabránění úniku výplachů mimo kořenový systém zubu je nesporně používání kofferdamu , který přináší i mnoho dalších výhod.


Klíčová slova: kofferdam , utěsnění. HOW TO SeAL RUBBeRDeM eASy AND CHeAP?

SUMMARy: The paper describes how to easily seal. Bezpečnosť pri endodoncii a snaha o optimálne výsledky v záchovnej stomatológii sú hlavnými dôvodmi pre použitie kofferdamu v stomatologickej praxi. Pro pacienta představuje vyšší komfort a bezpečí. Pred ošetrením ju lekár natiahne cez zub, ktorý je nutné ošetriť. Vyberte si variantu tohoto produktu.


Slouží k zajištění suchého operačního pole v dutině ústní. Užití kofferdamu nebo také anglicky . Všechny výkony v ordinaci jsou prováděny pomocí gumové blány ( kofferdamu ), která izoluje operační pole (zub na kterém pracujeme) od dutiny . Instrumentárium pro kofferdam. Téměř při každém ošetření v naší praxi používáme kofferdam.


Je to latexová blána (pro alergiky máme i bezlatexové), která se nasadí do úst tak, že nám vytvoří . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. You searched for kofferdam. Mimoriadne tenká s vysokou elasticitou.


Výrobca: HagerWerken . Velmi zkvalitňuje ošetření a je výhodou jak pro zubního lékaře tak pro pacienta.

Vyrobeno z elastického pružného materiálu pro snadnější aplikaci. Nepoužívat s DMG, kofferdam by se mohl rozpustit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky