středa 25. ledna 2017

Koupaliště karviná

Archiv Podobné Oblíbeným místem mnoha lidí, především dětí, pro trávení volného času v letních slunečných dnech je městské koupaliště , které se nachází v Karviné -Novém . Provozujeme koupaliště s malým a velkým bazénem. Pro malé děti je určené brouzdaliště. Lze využít hřiště na plážový volejbal, badminton a stolní. Provádějí se úpravy areálu, opravují se atrakce a také se .

Letní koupaliště v Karviné prochází v těchto dnech přípravami na následující sezónu. Poslední úpravy, úklid a napouštění bazénů. Tak to vypadá v areálu letního koupaliště v Karviné – Novém Městě v těchto dnech. Otevřít by se mělo veřejnosti.


Karvinské letní koupaliště je připraveno na novou sezónu. Původně plánovaný termín . WiFi internet - penzion - zimní stadion - bruslení, badminton, tenis, stolní tenis - masáže - amfiteatr - solární studio . V Karviné - Novém Městě se nachází sportovně - rekreační letní koupaliště STaRS.

Pro děti je zde připraven bazén s vodním klaunem a tobogán, pro dospělé . Areál letního koupaliště v Karviné zahájí sezónu v sobotu 28. Vysoké teploty lákají především k ochlazení u vody či na koupališti. To karvinské letos hlásí vydařenou sezónu, lidí přišlo více.


Bazény: Nerezové s přelivovým žlábkem. Plavecký park, travnaté udržované plochy, písek a průlizky pro děti. Parkoviště zdarma na místě.


Pro organizované skupiny a školy lze otevřít koupaliště v červnu mimo otevírací dobu. Na koupališti v Karviné najdete tři bazény. Víceúčelový bazén má část plaveckou dlouhou metrů a část s atrakcemi, jako jsou perličková masáž, stěnová . V plném proudu běží přípravy na otevření také na koupališti v Karviné.


Karviné najde ve zdejším letním koupališti , které je ideální pro celodenní odpočinek i pro kondiční plavání. V areálu se nacházejí dva . Hotely a ubytování - Koupaliště Karviná. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Karviná - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.

Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště v . V rámci Karviné : autobusy MHD číslo 51 5nebo 517 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky