pátek 20. ledna 2017

Geotextilie 300g m2

Netkaná geotextilie zpevněná vpichováním ze 1 z . Bílá nebo nezelenalá geotextilie z netkaného polyesteru. Moderní technologií výroby bylo dosaženo ideálních užitných. Multicolor netkaná geotextilie z recyklovaného polyesteru.


Spolehlivá pro separaci, filtraci zemin u velkých staveb v dopravním . Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí geotextilie po celé ČR spolehlivě a bezpečně.

Běžná cena: 2Kč, sleva -. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Akční nabídka za velkoobchodní cenu netkané geotextilie 3g mExtra k dodání ihned. Zajistíme zdarma dopravu . Vkládá se pod jezírkovou plachtu. Chrání jezírkovou plachtu předprorůstáním kořenů a zabraňuje před.


Objednávaná šíře násobky 2m (atd). Geotextilii Vám dopravíme po celé ČR.

Délka dle přání Usnadňuje pokládku při stavbě jezírka. Nerozpadá se a nehnije, dlouhá životnost. Polypropylenová geotextilie 300g bílá LIKOV (100m2) UV stabil.


Kód produktu: GEOTEX_PP300_50. Podkladová geotextilie slouží jako ochrana proti protržení jezírkové fólie, vhodná na podložení . Vyrobená z bílé nebo šedé polyesterové střiže. Vhodná jako separační a ochranná vrstva . Používá se při izolaci rodinných a bytových domů, . Klademe ji pod celou fólii, na exponovaná místa klademe 2-vrstvy.


TIP Jedná sa o cenníkovú cenu, vyžiadajte si zľavu v stavebninách Kde kúpiť? Jedná se o jednu z nejkvalitnějších geotextilií. Vyznačuje se velikou hustotou a speciální . Náhrada vpichované textílie např. Absolutně nová pórovitá struktura.


Vysoká propustnost pro vodu. Dostupnost, Na dotaz - termín upřesníme. Při použití jako podklad pod fólie, je třeba dbát, . Velmi kvalitní podkladová geotextilie.

Výrazně prodlouží životnost vaší jezírkové fólie. Doporučujeme použít i pod dekorační materiály nad fólií, vyhnete se tak . Tato geotextilie je využívána v mnoha oblastech stavebnictví a to zejména jako filtrační, separační a hlavně ochranná nebo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky