středa 11. ledna 2017

Bazén 4 57 x 1 07

Po koupací sezoně ho není. Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Potřebujete bazén přestěhovat třeba na jediný víkend někam jinam?


U bazénů SWING to není žádný problém. Kdykoliv je totiž snadno vypustíte pomocí .

Stěna bazénu je vyrobena z ocelového plechu s antikorozní úpravou. Samostatný bazén z trojvrstvého PVC s nafukovacím horním límcem – velmi jednoduchý na montáž i údržbu. Včetně kartušové filtrace 3. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je vyrobena z měkčeného PVC v modré barvě.


Potrebujete bazén presťahovať napríklad na jediný víkend niekam inam? Pri bazénoch SWING to nie je žiadny problém. Kedykoľvek je totiž ľahko vypustíte .

Popis: Prodám bazén 57x, s pískovou filtrací, . Po kúpacej sezóne ho nie je nutné rozoberať a upratovať, ale stačí ho patrične zazimovať. Bazén Hawai je ideálnou voľbou. Typ: bazénový komplet Typ konstrukce: nafukovací prstenec Tvar: kruh Rozměr ( m): , Hloubka (m): 1. Typ filtrace: kartušová Klasika mezi nadzemními . Nadzemní bazén s konstrukcí Steel Pro, průměr 4cm.


Kompletní sada s filtrací a příslušenstvím. Průměr hladiny vody: 3cm. Vyrobená z mäkčeného PVC v modrej farbe . Samonosný nadzemní bazén od italské firmy Bestway, vybavený kompletním příslušenstvím včetně kartušové filtrace, bazénových schůdků, krycí plachty a . Určena zejména pro dětské nadzemní bazény. Náhradní fólie pro bazén 57x, m. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Prednosťou bazéna Orlando je stabilná a pevná konštrukcia, galvanizovaná bazénová stena, široká . Je dodávaný v sete s pieskovou filtráciou o výko.


Fólie pro bazén kruh , 57x, m (Orlando) - 225mm. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plechu, jehož povrch je opatřen galvanizací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky