pondělí 30. ledna 2017

Postovni schranka nerez

Poštovní schránka A-0s vhozem do plotu a branky - CELONEREZOVÉ PROVEDENÍ. Určené především k upevnění na. Vhození a výběr pošty přední stranou. Uchycení do zdi nebo na plot ve čtyřech bodech.


Nerezové poštovní schránky , vestavné poštovní schránky , nástěnné poštovní schránky , . Nerezový materiál je zárukou kvality a dlouholeté životnosti vaší poštovní schránky.

Mars poštovní schránka 311x364x1mm, nerez. Schránka je připravena pro osazení hovorové jednotky. MOŽNOST LEVÉHO I PRAVÉHO OTVÍRÁNÍ DVÍŘEK.


Je vyráběna s několika druhy . Prode a montáž poštovních schránek. POŠTOVNÍ SCHRÁNKY jsou v provedení Pozinkovaný plech s barvou komaxit, Plechové, Plastové, Nerezové , Antické, Skleněné a další typy vhodné do . Nákup bez rizika : dní na vrácení. Naše poštovní schránky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, odolných proti povětrnostním.

Velikost předního vhozu 210x35. Nerezová schránka s ocelovým tělem a tubusem na tiskoviny. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let.


Ať už máte dům nebo byt, tak i dnes je poštovní schránka nezbytným vybavením. Podívejte se, jaké jsou konstrukce a materiály poštovních . Nabízíme vám nerezové poštovní schránky vybavené kvalitními cylindrickými zámky s dvěma klíči. Maximální formát listu C4.


K přišroubování na zeď domu nebo . Výroba a prodej domovních a bytových poštovních schránek pro byty, rodinné domy a bytové domy. Dodáváme nerezové poštovní schránky , poštovní schránky. Většina schránek je oboustranná, kdy zadní část slouží k výběru pošty a. Spoštová schránka nerez oboustranná. Spoštovní schránka na zazdění nerez. Balení včetně montážního materiálu a . Vhodná pro zazdění do sloupku.


Info: Nástěnná objemná luxusní poštovní schránka se zabudovanou rolí pro noviny, kvalitní nerez ocel, vhoz pošty vrchem, výběr pošty zpředu. SANELA SLZN44L piktogram poštovní schránka , 120x120mm, nerez mat.

TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 1mm. Vysoce odolná poštovní schránka vyrobena z nerezu. Odolává povětrnostním vlivům i dešti. Dostupnost: Na objednávku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky