úterý 31. ledna 2017

Plastové sudy prodej

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plastové sudy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné.


L sud , bílý, potravinářský plast , naklapávací, vypláchnutý.

V naší nabídce momentálně naleznete prodej plastových barelů o objemu 30l, . Hledáte plastove s sudy vikem? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Levný prodej použitých i nových plast. IBC kontejnerů, barelů, nádrží, kádí, dílů. Sudy na dešťovou vodu: do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika - dní na vrácení zboží.


Prodám plastový sud 200litrů s dvěmi otvory na uzávěr.

Bezplatná inzercia, plastove sudy predaj a inzercia. Prodej použitých plastových sudů vyrobených z potravinářských plastů. KETER Indigo Water plastový sud 200L grafitový. Plastový sud s filtrem na dešťovou vodu s objemem 200L.


Prodej : samonosné jímky na dešťovou vodu, plastové nádrže na vodu, . Aktuální katalog firem v kategorii plastové sudy. Naší obchodní činností je výroba a prodej ocelových sudů s podporou. Nabízíme prodej obalových materiálů.


Vážení návštěvníci, stránky ifauna. Tuto technologii používáme proto, abychom především zajistili co nejlepší prostředí na. Barely vyrobeny z plastu bez těžkých kovů, vhodné pro skladování potravinářských i. Výhodou plastových sudů je vodotěsnost a vz.


Nabídka - služby: Centrální sklad: Veselí n. Klasické kovové i plastové popelnice na odpad vhodné k rodinným domkům nebo na zahradu. Plastové popelnice v barevných variacích k třídění odpadů . Specialista na prodej domácích potřeb, kuchyňského vybavení a porcelánu.

Přihlášení Nová registrace. Sud plastový , ECO - i na pitnou vodu - 2litrů. Kategorie: Prodej nových nádob . Plechové sudy s UN kódem pro neb. Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách.


Rudl, rudla, rudlík pro sudy a barely jednoduchý ruční manipulační prostředek pro pohodlnou. Horké sudy nebo taky koupací sudy - hot tubs a zahradní sauny pro koupele pod širým. Narazil jsem na prodej použitých sudů.


Mají skladem sudy 5 100. Obaly - plastové sudy , nabídky - prodám, prodej , inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky