čtvrtek 18. června 2015

Kraví hora koupaliště

Sportovní a rekreační areál Kraví hora. Venkovní bazén út,čt a pá od 7:hod ( mimo státní svátky). Koupaliště Kraví hora , Brno. Aquapark Kraví hora Brno (km, obec Brno).


Krytý bazén s venkovním koupalištěm Kraví Hora , Údolní 7 Brno.

Jeho hodnota je dána především polohou na stráni Kraví . Areál letního koupaliště na Kraví hoře , pocházejícího ze šedesátých let minulého století, patří svou polohou a přírodním charakterem mezi nejcennější rekreační . Na koupališti na Kraví hoře by se mělo s novou letní sezónou začít prodávat zdravější občerstvení. Vyplývá to ze záměru pronájmu, který schválila Rada . Oficiální webová prezentace městské části Brno - střed. Provozujeme koupaliště s krytou halou, která disponuje 25m plaveckým bazénem, brouzdalištěm pro děti, vířivkou a parní saunou.


Typ bazénu: Veřejné bazény.

Svou polohou a přírodním charakterem patří mezi nejcennější rekreační a oddechová místa v Brně. V areálu koupaliště Kraví hora naleznete velké moderní dětské hřiště. Kromě koupaliště a hřiště je v okolí . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Zima až praští, ale z koupaliště na Kraví Hoře vycházejí lidé pořádně rozpálení.


Radnice Brno-střed totiž do jeho areálu umístila saunu, kde je . Na jižní straně Kraví Hory se nachází areál krytého bazénu a letního koupaliště. Jihlava, cena 450Kč, od Tomáš Barák na Sbazar. Popis: Předám čipovou kartu na koupaliště Kraví hora.


Místo zde najdou všichni lidé . Dnes jsme se vypravili testovat přístup pro vozíčkáře na Kraví horu. Jak po stránce MHD tak i přímo areál koupaliště na Kraví hoře se vyskytující. Rekonstrukce koupaliště Brno – Kraví Hora. Brno - Kraví hora - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.

Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí. Nenechte si ujít koncerty na koupališti Kraví Hora v Brně. Podrobný program zobrazíte kliknutím na obrázek.


To je zároveň jediná část Kraví hory využitá pro obytnou zástavbu. Zbytek slouží zejména rekreaci, je zde park, několik hřišť a koupaliště Kraví hora , na vrcholu . Celoročně je zde k dispozici krytá hala s plaveckým bazénem, hrátkovým bazénem s masážními chrličemi . Nabídka piv: Polička 11° Otakar, Starobrno 11°. Provoz krytého bazénu s venkovním koupalištěm.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky