čtvrtek 25. června 2015

Bazen tesla brno

Krytý bazén m - plavání pro veřejnost. Počet volných drah pro veřejnost. Změna počtu drah vyhrazena! V PŘÍPADĚ ŠPATNÉHO POČASÍ VENKOVNÍ I . Provozujeme krytý plavecký bazén.


Zajišťujeme plavání dětí a dospělých i ve venkovním brouzdališti s plochou k opalování.

Centrum sportovních aktivit v Brně. Bazén o šesti plaveckých drahách s přihřívanou vodou slouží pro sportovní tréninky, závodní plavání, školní výuku plavání pro . Výuka sportů, pronájem sportovišť. Old swimming pool but the water is clear.


Brno -Lesná nabízí krytý bazén , sportovní halu, gymastický sál, klubovnu, saunu, posilovnu a další . TJ TESLA BRNO je druhá největší tělovýchovná jednota v Brně. Historie oddilu, seznam jednotlivkyn, kalendar akci, vysledky, fotogalerie a Brnensky Drak. Adresa oddílu: Halasovo nám. Služby, aerobic, dětský bazén , kvalita vody pravidelně sledována, občerstvení, plavání pro .

Areál přírodního koupacího biotopu Brno -jih se nachází na území městské. TJ Tesla Brno - sportovní zařízení. Sportovní areál - 25m bazén , sportovní hala, gymnastický sál, sauna, klubovna.


Dále v objektu v pronájmu posilovna, restaurace Iguana, prodejna sprot. Brno - Tesla - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu. Halasovo náměstí, Brno , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,. Sauna slouží pro sportovní oddíly, . Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Sporty probíhající na tomto sportovišti: PLAVÁNÍ. Oficiální stránky městské části Brno -sever.


Podrobnosti: Kategorie: Sport. Zajímavé výlety přímo do schránky. Nyní jste registrováni k odběru novinek. V létě venkovní brouzdaliště s plochou pro opalování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky