pátek 19. června 2015

Posuvná brána samonosná

V této sekci naleznete rámy pro posuvné brány samonosné , které obsahují pouze samotný svařený rám brány a opěrný sloup se spodní přírubou. Bránu můžete otvírat ručně nebo pomocí automatického pohonu. Bránu přesně zaměříme a vytvoříme vizuální pohled.


Nabízíme posuvné vjezdové brány s pohonem i bez. Brány jsou bezpečné, s tichým provozem zárukou .

Hledáte brana posuvna samonosna? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Kompletní brána se skládá:svařovaná konstrukce brány z profilu 60x60mmpřipravená pro vlastní výplň, na C-profilu 84x96mm žárově zinkováno,ks. Samonosná posuvná brána s c-profilem 60x60mm, s pohonem NICE Road400 . Kované vjezdové brány, posuvné i otočné.


Posuvná brána po kolejnici. Kvalitní posuvné brány s vlastním pohonem na zakázku od firmy Godula a syn.

Nosné vozíkové pojezdy se šroubují na chemický beton . Konstrukčně je brána řešena na principu zasouvání rámu z příjezdového prostoru podél oplocení objektu v samostatné pojezdové . Jak na bránu Rozhodli jste se postavit u svého domu samonosnou posuvnou bránu ? Pokud ano, přečtěte si prosím následující informace,. V návodu, který jsme pro Vás připravili, se dočtete, jak si správně připravit betonový základ samonosné posuvné brány , na co při přípravě . Vlastnosti samonosných posuvných bran. Samonosné brány jsou žádány zákazníky pro dvě hlavní výhody: nemusí být na vozovce žádný vodící profil . Jednoduché elegantní řešení, které je možné doplnit elektrickým pohonem. Dělí se na brány samonosné (nesené) a na brány posuvné po kolejnici. Informujte sa o detailoch tejto samonosnej brány!


Praktické automatické brány aj samonosné posuvné brány s pohonom na brány za najlepšie ceny nájdete v online bazári. Křídlo je nesené a pohybuje nad povrchem vjezdu, . Samonosné posuvné brány jsou pro své vlastnosti velice oblíbené, jsou především nenáročné na údržbu. Neváhejte a kontaktujte nás! Samonosná brána je nesená na speciálním nosném C profilu pomocí dvou . Rám brány je 60xC-profil 70x70xza .

K výhodám této brány patří možnost parkovat auto ihned za vjezdem, brána vyžaduje prostor pouze podél plotu. Hodí se všude tam, kde není dost prostoru pro otevření křídlové brány. Otevírání posuvných bran je realizováno posunem do strany nejčastěji rovnoběžně . Tato varianta je oproti samonosné bráně cenově výhodnější, ale pouze pokud . Pohony se osazují na vjezdové brány samonosné , posuvné brány a jednokřídlé či dvoukřídlé brány.


Montážní návod pro montáž samonosné brány : Příprava: Montáž se provádí do upraveného terénu, který přizpůsobíme montáži brány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky