čtvrtek 11. června 2015

Fiskars sekera x11

Vhodná ke štípání menších špalků. Fiskar Xpatří do nové řady seker Fiskars. Speciální geometrie ostří a povrchová úprava.


X– S s plastovým pouzdrem, určená ke štípání malých špalků a sekání větví. Také jako jednoruční sekera. Záruka let po registraci.

Výborně se hodí pro použití jednou rukou. Největší uplatnění najde při . Skvěla pro použití jednou. Unikátní tvar čepele zajišťuje bezpečnou a účinnou práci.


Univerzální použití - pro přípravu palivového dříví, pro . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Použitelná i jako jednoruční sekera. Technické parametry: Celková délka: cm.

Fiskars X- S: doručení domů nebo na prodejnu. Tuto sekeru můžete používat jednou rukou. Plastové pouzdro pro bezpečné přenášení a . Snadno se používá jednou rukou. Můžeme ji nazývat „jednoruční sekera.


Funguje nejlépe pro sekání dříví na . X vhodná na sekání větví a štípání malých špalků. Lze ji nazývat jako jednoruční sekera. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


FISKARS X, malá štípací sekera , X11. Záruční a pozáruční servis. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Nová univerzální sekera Xje jako stvořená pro přípravu palivového dřeva či na štípání menších špalků. Na štípání menších špalků a palivového dřeva.


Sekera je dodávána se speciálním přenosným plastovým pouzdrem, díky kterému můžete sekeru . Malá štípací Xsekera je vhodná pro štípání malých špalků. Topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje únavu při práci. Zahnutý konec topůrka brání.

Je určena na sekání větví .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky