pondělí 29. června 2015

Vysavač do bazénu marimex

Bazénové vysavače jsou užiteční pomocníci, kteří slouží k vysávání nečistot ze dna a stěn bazénu. Vy se tak můžete zatím věnovat jiným činnostem. Je možné připojit k většině bazénů prodávaných v ČR.


Star Vac je univerzální model pro všechny možné druhy bazénů. Bazénový čistič vhodný pro menší bazény a vířivé vany.

Jednoduše připojíte na zahradní hadici. Představujeme Vám zcela univerzální vysavač pro všechny možné. Stačí prostě vložit takový vysavač do bazénu , ponořit jej do vody - a on už pracuje sám. Adaptér pro připojení bazénového vysavače k filtraci. Jeho největší výhodou je jeho . Schůdky do bazénu Marimex Tampa - výška m (nadzemní bazény ) - Marimex.


Ponořte sestavený vysavač Star Vac is hadicí do bazénu a nechte jej naplnit vodou. SOLÁRNÍ PROGRAM MARIMEX EKOSUN.

I při nejlepší péči napadá do bazénu spousta nečistot. Listí, tráva, písek, větvičky… jak se jich zbavit . Napojení na průchod stěnou nebo na skimmer bazénu. Upozornění: nově se k vysavači Star Vac dodávají pouze dva druhy nástavců k . Luxusní bazénový vysavač značky Dolphin, který čistí jak dno, tak i stěny bazénu do.


Ponúkame vysávače automatické, poloautomatické alebo ručné. Vhodný pre vírivé bazény a nadzemné bazény do priemeru m. Vlivem počasí i samotného koupání se občas stane, že se do bazénu dostanou. Skimmer pro bazény MARIMEX - univerzální. Napojenie na priechod stenou alebo na skimmer bazénu. Automatický bazénový vysávač Dolphin Eje vhodný do bazénov o dĺžke do m. Další slevy bazénů a doplňků na Kupi.


Vysavač Star Vac obsahuje . Přidat produkt do oblíbených. Vysávač do bazénu MARIMEX Clean Vac, Vysávač MARIMEX Clean Vac je vhodný na zber hrubších nečistôt z dna bazénov, víriviek alebo nádrží. Pricemanii a ušetrite až do !

Výhodný set Perfektné údržbu Vášho bazénu Vám zaistí vysávač Star Vac,. Poloautomatický kladívkový vysavač vhodný pro nadzemní bazény , který čistí dno bazénu. Kartušový filtr velký do bazénů o pruměru až 4cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky