úterý 9. června 2015

Benzínové řetězové pily

Máte vybrané filtry: - 40. Motorová pila benzínová , 2. Hobby, farmářské a profesionální motorové pily. Speciální krátká řetězová benzínová pila Hitachi CS25EC(S) lišta 250mm.


Benzinové pily máme rozděleny na hobby pily , farmářské a profesionální. Od výrobců Oleo-Mac a Patriot.

Husqvarna nabízí široký sortiment benzínových , elektrických a akumulátorových řetězových pil , které se vyznačují vysokým výkonem, odolností a spolehlivostí. Jak vybrat motorovou pilu? První otázku, kterou byste si měli položit je, pro jaký druh práce řetězovou pilu potřebujete.


Stihl pro prořezávání stromů, probírku dřevnatých porostů, údržba domu a přípravu palivového dřeva. Užijte si práci se dřevem. Kompaktní benzínové řetězové pily z našeho obchodu vám ulehčí řezání různých dřevin. Naše benzínové řetězové pily jsme pro váš komfort koncipovali tak, . Farmářská motorová pila HECHT 9Poloprofesionální benzínová pila HECHT 9s motorem o zdvihovém objemu 5cma výkonem HP (kW).


Benzinové motorové pily Fieldmann praktickým pomocníkem zejména při přípravě palivového.

Benzínová řetězová pila Asist o výkonu kW s pilovým listem o délce cm. Pila má funkci automatického mazání řetězu a brzdou řetězu. Jen s vynikající pilou, která je bezpečná, výkonná, spolehlivá a snadno se startuje, se Vám bude dobře pracovat. Pily MTD všechny tyto požadavky splňují a mají . Silnější výkonné stroje zastanou svou práci v lese při těžbě dřeva, výkonově slabší pak skvěle . Benzínové motorové pily se perfektně hodí ke zpracování dřeva.


Dodáváme profesionální i hobby benzínové řetězové pily za nízké ceny. McCulloch umí nejen řezat dřevo, ale mají spoustu užitečných funkcí, které vám usnadní vaši práci. MAKITA Jednoruční pila 04kW, 30cmLehká motorová pila pro speciální aplikace Použití pro výškové práce je možné pouze po řádném proškolení obsluhy . Profesionální pily spojující sílu, vysoký kroutící moment a nízkou hmotnost, vhodné pro kácení… - . Beznínové řetězové pily jsou skvělým pomocníkem jak při práci na zahradě, v lese, na stavbě, tak i při přípravě dříví na topení.


Zde najdete benzínové řetězové pily. Skutečně profesionální řetězová pila pro velmi náročné práce Vyhřívané rukojeti pro pohodlnější práci v chladném a vlhkém počasí Pila může pracovat s velkým . Pro tuto kategorii nejsou žádné položky zboží. Zkuste prokliknout do další úrovně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky