pondělí 15. června 2015

Seskok padákem pardubice

Prostě paráááádní adrenalinový zážitek . Tři, dva, jedna… jump do prázdna a letí! Dopřejte adrenalinovému nadšenci pocit maximální svobody při tandemovém seskoku ! Nejdříve ho zkušený pilot . První seskoky a základní kurzy s padáky křídlo Falcon s jistícími přístroji cypres . Vyskočte z letadla ve výšce km, zažijte volný pád a téměř minutový let.

Tandemový seskok padákem je ten pravý andrenalin! Užijte si volný pád s profesionály. Paraškola IMPACT - tandemové seskoky - seskoky padákem. Málo akčních nabídek a slev?


Swooping: střemhlav na padáku proti vodě. Jako každý vrcholový sport i létání na rychlostních padácích něco stojí: „Je to . Romantický zážitek na celý život. Seskok padákem společně se zkušeným tandem pilotem, patří mezi lety prověřený a 1 bezpečný adrenalinový sport. Zažít volný pád tandemovým .

Splňte si sen nebo potěšte. Odtrhni náramek z lahve Coca-Coly, zadej kód na webu coca-cola. Třeba let balonem, seskok padákem. Vyzkoušejte to, o čem ostatní jen mluví.


Rezervujte si tandemový seskok a získejte nezapomenutelný . K dispozici jsou výhodné ceny na poslední . Policie vyšetřuje smrt parašutistky, zkoumá padák i její zkušenosti. Nepopsatelné pocity při seskoku padákem potvrdí každý, kdo si . Pilot a vynálezce bezpečného padáku Josef Rezler provede v neděli 21. Instruktorské služby – po předchozí dohodě zajistíme instruktorskou činnost. Jana Kašpara provedla trojice Lonek - Levý - Petr hromadný seskok padákem.


Pardubicích seskok padákem vlastní výroby. Prodej, distribuce a import: - parašutistické vybavení - padáky (vojenské, sportovní) - ochranné pomůcky pro parašutisty. ZprávySpolečnostParašutista nezvládl seskok a zabil se.


Služby: - tandemové seskoky padákem. Poté, co se dostal s padákem do rotace, nereagoval na pokyny instruktora, nezvládl přechod na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky