pondělí 8. června 2015

Trampolina 260 cm

Popis: Dobrý den, nabízím plně funkční ,použitou trampolínu. Struktura trampolíny je vyrobena z pozinkovaných . Odrazové plátno je umístěno ve výšce . Inzeráty trampolina 260cm. Bezplatná inzercia, trampolina 260cm predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Zalíbí se jak dětem, tak i. Průměr skákací plochy, 2cm. Výška skákací plochy, cm. Nosnost: 1kg , Počet nohou: , Počet pružin: , Počet tyčí: . Montáž trampolíny zvládne každý průměrně zručný člověk nejdéle do hodin. Rám trampolíny je zhotoven z vysoce kv. Priemer skákacej plochy, 2cm.


V sekci Náhradní díly pro trampolíny nabízíme žebřík k trampolíně , kryty skákací.

Zahradní trampolína znáčky Hop-Sport má ocelovou konstrukci, která je odolná k. Omnijump krycí plachta pro skákací plochu trampolíny 2cm. Vnitřní ochrannou síť podpírají dynamicky prohnuté tyče a napnutou ji drží zpevněná horní obruč. Přehled všech venkovních obdélníkových trampolín Jumpstar. Určeno pro Určeno pro bezpečné skákání na trampolíně.


Spojení tyčí nohou trampolíny a sítě je jištěno speciálními sponami. Marimex má skákací plochu s pružinami. Skákací plocha UV PP Mesch vyrobeno z USA.


Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí. Deti milujú skákanie na trampolínach a naše trampolíny s bezpečnostnými. Pro trampolínu o průměru: 366cm. Rozměry balení: 138x32x13cm. Náhradná tyč 6m - univerzálna náhradná tyč na sieť trampolíny.


Prosím před nákupem si zkontrolujte, zda vaše trampolína má skákací plochu s pružinami. Trampolína není určena pro. Obsah balení:1x Náhradní . Cvičení na trampolíně je nejen skvělým způsobem, jak zlepšit.


Celková výška: cca 2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky