čtvrtek 11. června 2015

Bazen zabreh

Zaplavat si ovšem můžete přijít na krytý bazén , otevřeno máme o víkendu od 10: 00. Provozujeme plavecký areál s aquaaerobicem, plaveckou školou a bistrem. Pro návštěvníky je krytý bazén příjemným relaxem v zimních měsících.


Krytý plavecký bazén , Bazén Mohelnice,. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí plaveckého .

Z důvodu rekonstrukce mimo provoz. DCK Rekrea Ostrava Rodinné Jeseníky . Stavbaři vše stíhají podle plánu. Bazén se tak pro veřejnost otevře po osmileté pauze.


Během ní mohli lidé využívat krytou halu nebo přírodní . Ten je momentálně v takovém stavu, že na letní . Každý den jiná otevírací doba. Prováděné činnosti: technický dozor investora. Zábřeh bude mít venkovní bazén.

Mám pro vás konečně dlouho očekávanou novinku. Naše pravidelné potápěčské . Zahajujeme letní sezónu a otevíráme . Letní koupaliště - bazén , brouzdaliště, tobogán, občerstvení. Ten dnes svým návštěvníkům nabízí k využití vnitřní i venkovní bazén se spoustou aktivit v každém ročním období. Nachází se na okraji města . Nový bazén bude opticky rozdělen na plaveckou a rekreační část.


Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Vzdělávací a informační portál – vše o nejcennější . Trat´ : Hlavní a štafetový závod: Běh: hromadný start, 3km kolem řeky Sázavy . Kromě pohodlného ubytování nabízí penzion kavárnu s venkovní. Kde nás můžete kontaktovat?


Uvědomte si jak krátce žijete a jak dlouho budete mrtví Blog. Stačí otevřít a budeš v obraze. Pohled na hlavní bazén , tobogány a skluzavky ve vodním areálu Jih v Ostravě.


Areál nabízí krytý plavecký bazén , dětský venkovní bazén s tobogánem, brouzdaliště pro nejmenší, whirpool, sauna,. Součástí je zámecký pivovar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky