pondělí 29. června 2015

Jak odstranit mech ze střechy

Rychleji se uchytí na porézním povrchu, ale osídlí i velmi . Mech je k vidění na mnoha střechách rodinných a bytových domů. Mech ze střech se dá jednoduše a rychle odstranit pomocí tlakového . Věčný boj s mechem na střeše donutil vynálezce Viléma Effmerta jít na. Mechem porostlá střešní krytina nevypadá dobře a mech jí nesvědčí.


Pravděpodobně každý dá za pravdu tvrzení, že mech na střeše dokáže opravdu důkladně potrápit. Vikingové nejčastěji ze severu a vlhko i . Na mech na střeše jsme použili roztok modré skalice, ale co nikde na příbalové informaci. Pokud se Vám na střeše objeví malé zelené ostrůvky a později i mech , měli by jste zpozornět. Existují střešní krytiny, kterým mech nevadí, ale jsou střechy, kterým mech může.


Mech se nejčastěji tvoří na zastíněných . Jsou čtyři standardní způsoby jko odstranit mech ze střechy. V zásadě máme dva způsoby, jak mech ze střechy odstranit , a to mechanicky nebo chemicky. Mechanicky je to samozřejmě namáhavější, . Mech lze odstranit pomocí roztoku modré skalice smíchané s vodou - toto je účinný přípravek proti mechu na střechu.


Na postřik se používá třeba stříkací pistole . Dobrý den, nemohli byste mi poradit, jak se zbavit mechu na střeše ? V tomto článku vám přinášíme přehled těch nejčastějších a doporučovaných. Odstranit mech na střeše můžete několika způsoby. IKO nabízí výrobek IKO Antimoss, který dokonale odstraní mech , lišejník a houby (vypadající jako černající sřecha). Dříve se na hřeben střechy natáhl měděný drát a tím, že se z něj uvolnovala oxidací měděnka, mechy tam nerostly.


Mám to tak na přístavku a . Nejprve odstranit vrstvu mechu mechanicky nebo pomocí vysokotlakého mycího zařízení. Pro odstranění zbytků mechu a výtrusů nanést prostředek Antimoss na . Mechostop je chemický přípravek, který chrání střechy proti tvorbě mechu. Díky mechostopu můžete snadno odstranit mech z vaší střechy a zároveň ji ochránit . Nárůst řas, lišejníků a mechů na střešních krytinách bývá většinou vnímán jako nežádoucí soupeření přírody s právy vlastníka nemovitosti. Jaké jsou možnosti boje s mechem na střeše ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky