pátek 26. června 2015

Přečerpávací šachta

Kvalitní přečerpávací stanice, jímky a šachty k přečerpání splaškových, ale i dešťových vod. Domovní přečerpávací stanice se používá u rodinných domů ležících pod úrovní gravitační kanalizace,. Plastové jímky a vodoměrné šachty. Jsou určeny pro osazení čerpací techniky a příslušných armatur . Přečerpávací kanalizační šachty , kanalizační šachty s kalovým čerpadlem.


Nemáte možnost kanalizace?

Máme pro vás řešení odvodu vody v podobě přečerpávací šachty. Slouží k přečerpávání vo které musí překonat výškový rozdíl. Domovní čerpací stanice, respektive čerpací šachty a čerpací jímky AS–PUMP jsou určené pro přečerpávání odpadních, dešťových a podzemních vod do . Dále Vám nabízíme veškeré prvky pro stavbu a servis přečerpávacích stanic jako jsou. Vodoměrná šachta výška 150cm, bez betonování, včetně stupadel, . Nádrže a prečerpávací šachty sa vyrábí ve formě valcových resp.


V šachtě jsou umístěny: kalové čerpadlo se spouštěcím . Celoplastové prečerpávací šachty typu PS sa dodávají ve dvou základních . Zabýváme se výrobou přečerpávacích jímek, které se používají pro přečerpávání odpadních vod.

Tedy dovezeme předchystanou přečerpávací jímku. A u zákazníka ji dáme do stavu, kdy jsou všechny díly v přečerpávací jímce vodotěsně zabudovány a tedy . Dodáváme čerpací a přečerpávací šachty - jímky - pro gravitační i tlakovou kanalizaci. Jímky jsou navrženy jako pojezdné pro přejezd vozidly, a pro umístění. Svoje uplatnění najde všude tam, kde je potřeba překonat nevýhodné. Plášť přečerpávací jímky je vytvořen z vysoce odolného polypropylenu a celá šachta se skládá také z poklopu.


Jímka je dále vybavena čerpadlem, dvěma . Do šachty je umístěna čerpací jednotka, která připojeným potrubím . RV-Systém OSMA - revizní šachty a dvorní vpusti. Typ CSS - čerpací šachta samonosná. Máte zájem o koupi přečerpávací šachty ? Zařízení pro čerpací šachty se skládá z plastové jímky válcového tvaru, vodotěsně svařené. This Pin was discovered by Aquasep s. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Společnost se zabývá výrobou různých druhů a typů nádrží na pitnou vodu, septiků, vodoměrných šachet, jímek, přečerpávacích šachet , van, deklů na studny , . Prečerpávací šachta je vyrobena jako železobetonová prefabrikovaná. Ve stěně šachty je možné zhotovit otvory pro nátokové potrubí, výtlačné potrubí, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky