středa 17. února 2016

Bazén barrandov ceník

Cena vstupného je upravena dle ceníku. Návštěvníci bazénu jsou povinni dodržovat návštěvní řád. Rozvrh obsazení v bazénové hale je uveřejněn na recepci . Provozní doba bazénu , Venkovní areál.


Aquadream - aquapark Praha Barrandov , akvapark, tobogán, relaxační centrum, vířivka, aqua restaurant. Aquadream Barrandov nabízí svým návštěvníkům plavecký a rekreační bazén , který má kapacitu 2návštěvníků.

Nechybí samozřejmě ani 1metrů dlouhý . Aquapark Barrandov má pro vás mnoho způsobů, jak se vyžít. AQUADREAM - centrum vodní zábavy Barrandov. Už u vstupu mě zarazilo, že šatny a převlékárny jsou . Pro nejmenší je připravené dětské brouzdaliště s mini skluzavkou a minichrliči.


Užijte si vodní radovánky v barrandovském aquaparku. Pokud chcete vypilovat svůj plavecký styl, skočte do metrů dlouhého plaveckého bazénu. Motto: „Plavání zahání nudu, v Aqua Barrandov rád vždy plavat budu…“.

Délka kurzů v bazénu : týdnů. Variabilní symbol: dle typu kurzu, viz ceník výše. Těšíme se na Vaší návštěvu.


Na vstup do bazénu je důchodcům poskytnuta sleva 40Kč z plného vstupného (1Kč). Název, Plavecká škola PULEC, s. Bazén Aquacentrum Barrandov ). Ceník : vstup na 60min včetně šatny: dětem do 1roku není vstup povolen, děti od. Základní ceník služeb ZP-teamu, individuální přístup pro skupinové akce. Více zjistíte viz kontakt! AquaDream Velice příjemné místo na koupání.


Praha: Nejlepší pražské kryté bazény a aquaparky. SO – NE bazén i aquapark – hod. Adresa: K Barrandovu Praha 5. Areál je určen jak sportovcům, tak . Vzhledem k dostavbě 25m bazénu , bude o letošních prázdninách uzavřena letní pláž.


Pro naše táborníky zůstává otevřena jižní strana . Změna satelitního vysílání všech programů Barrandov Group. Kompletní ceník naleznete na stránkách provozovatele .

Plavecký bazén Sportovního klubu Motorlet Praha nabízí široké veřejnosti možnost. V krytém libereckém bazénu se můžete sklouznout na tobogánu dlouhém. RODINNÉ DOMYv klidné lokalitě Sázky Barandov.


Jedná se o větší aquapark v Praze. Pokud chcete s rodinkou nebo s přáteli vyrazit za vodním dobrodružstvím nabízí se Aquadream jako skvělá . Zasportujte si, nechte u nás odpočinout tělo i duši nebo se svěřte do rukou profesionálů při .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky