čtvrtek 18. února 2016

Sekačka amitech

Tříkolové sekačky Hecht - máte zkušenosti? Tato nabídka od prodejce zdendaufon byla archivována dne 01. Prodám použitou elektrickou sekačku značky Electrolux.


Je potřeba opravit vypínač, jinak je plně funkční. Nejen k vyžínání malých ploch se Vám může hodit strunová sekačka.

Aku sekačka Lithium-ion akumulátor PLASTOVÝ SEKACÍ SYSTÉM Napětí 18V . Bazény Čerpadla Dveře, vrata Klimatizace Kotle, Kamna, Bojlery Malotraktory, Kultivátory Míchačky Nářadí Okna Pily Radiátory Rostliny Sekačky Sněžná . Dražba strunová sekačka Amitech. Další informace naleznete v popisu dražby sekačky Amitech na . Oficiální název: AMITECH spol. Naše nabídka náhradních dílů je pouze výběrem ze širokého sortimentu náhradních dílů.


Pokud jste požadovaný náhradní díl pro Vaší sekačku na trávu,.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Vše ostatní, Prodám tuto strunovku je použitá v dobrém stavu vše viz foto. Elektrická strunová sekačka Amitech 230v hz 500w záběr sekání 320mm . Je ulomený plastový zobáček u sekací hlavy = nedrží špule se strunou. Opravujeme motorové pily, sekačky Weibang, Vega a Active, zahradní traktory, kultivátory, křovinořezy a další. Prodej náhradních dílů, řetězů, lišt, strun, . Struna pro výkonné strunové sekačky a křovinořezy univerzální komplet s celým unášečem, pro všechny ty, kteří nemohou . Strunová hlava do sekačky 2-4mm.


Nabijeci 18v baterie do amitech. Zahradní technika - servis. W palivo: dřevo, dřevěné brikety průměr kouřovodu 120mm vývod zadní. Vyberajte v českej verzii Heureka.


Aku strunová sekačka - vyžínač včetně baterie. Záběr 25cm, provozní napětí 20V. AKU křovinořez Amitech KPCD.

Amitech KPGLM benzinová sekačka Amitech KPGLM benzinová sekačka Amitech KPGLM benzinová sekačka Amitech KPGLM . Obraťte se na společnost Amitech spol. Servis zahradní techniky Praha-výcho opravy sekaček. Porouchala se vám pila nebo sekačka ? Dohledat skončený inzerát už není nemožné, přesvědčte se v . Najděte produkt pro AMITECH.


Dům a zahrada - Sekačky na prodej, inzerce a bazar zdarma pro každého - úplně pro každého. Nakupujte Baterie pro vrtacky amitech 18v nejlevněji na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky