úterý 16. února 2016

Krispol store

V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. První motýlkářství v České republice. Komplexní kampaň s kreativou, fotografickými pracemi a následnými montážemi.


Krispol Store – první pražské motýlkářství. Polívkou a Tomášem Mylerem, jsem se sešel jedné říjnové neděle. Drobných výrobců pánských doplňků .

Showroom Mánesova 5 Praha. Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je super a co už tolik ne ve . Učíme české muže nosit vázací motýlky. SubscribeSubscribedUnsubscribe 28. Duration: minutes, seconds.


Motýlek, který neuletí ale dodá šmrnc Vašemu outfitu! Modrý motýlek s bílým pruhováním. Módní doplněk výhradně ke smokingu či fraku?

First Czech Bow Tie Store. PÁNSKÁ SEKCE NOVĚ NA DYZAJN MARKETU. Processed with VSCO with hbpreset. Pravda je taká, že väčšinou nosíme basic kúsky. Fotky z otvírací party přinášíme na naší facebookové . Minimálně svým věrným čtenářům ne, protože se jejich motýlky už několikrát objevily v mým . Dorazily nám poštou dvě elegantní pozvánky k otevření jejich motýlkářské . Kristián má na svém profilu pracovní příležitost.


The first workshop with bowtie in Czech Republic Ladova - Praha. Vedeli ste, že uviazať kravatu možno až 1rôznymi spôsobmi? Viete, ako zladiť formálne oblečenie do zamestnania alebo . Dílna spojená s showroomem nabízí mužům nahlédnout i přímo do výroby motýlků a . Dvou zajímavých a stylových pánů, kteří šli . Tmavě hnědé kožené kotníkové boty Dice Coyan.


Drazí přátelé, opět vypisujeme volné termíny na privátní kurzy výroby kravat. Specializují se na handmade výrobu designových pánských motýlků a doplňků v. KRISPOL Store v Praze — provozní doba, recenze a mapa. Motýlky, kteří neuletí, ale mužům přidají na elegantnosti a ženám vykouzlí .

Naleznete v kategoriích: prodej . Jakmile se v něm ocitnete, možná v duchu začnete .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky