pondělí 15. února 2016

Betonové žumpy polsko

Já mám nějakou polskou , asi tu, co zmiňujete. Kvalita nic moc, beton šizenej, image a solidnost firmy mizérie. Poslala jsem nabídek na betonový septik (užitný objem do 10m3). Chcem len varovať všetkých, ktorí uvažujú o lacnej, certifikovanej žumpe z Poľska.


Vo vodotesnej žumpe sa prvá spodná voda objavila do hodín. Výroba samonostných žump a septiků.

Nejlevnější ceny na českém trhu. Masívny betónový septik so silnou triedu betónu Bdodať do 7-dní na slovenskú. Naše betónové septiky sú najlepšie v Poľsku , niekoľko . Vyrábíme a montujeme betonové jímky, septiky, žumpy a retenční nádrže.


Polská Norma a Technické Schválení, dovoluje vyrábět betonové nádrže na území . Vyrábame a predávame certifikované betónové žumpy. Dovezieme a osadíme kdekoľvek v rámci SR. Při optimálním postupu by se finální žumpa dala pořídit za 1tisíc korun.

Porovnával jsem plastové jímky, betonové prefabrikované jímky a . V našej ponuke sú výhradne trvalé a overené konštrukcie. Neponúkame nádrže slabej kvality a ich ešte horšiej konštrukcie, čím by bolo možné znížiť ceny. Zaoberáme sa výrobou a predajom certifikovaných betónových žump s dopravou po celom Slovensku.


Značka BETONEX je lídrem v oblasti výroby betonových žump na polském trhu. Jímky dodáváme v různých provedeních, izolované, neizolované, s opěrným hřibem, . Jímku jsem koupil od firmy Ekomont Havel. Vybral jsem obdélníkovou jímku s označením SL 1s objemem 13m 3. Ponúkame na predaj certifikované železo- betónové žumpy po celej SR. Naše vozidlá sú vybavené hydraulickou rukou ktorou žumpy zložíme priamo do výkopu.


Nabízíme betonové jímky, septiky a ČOV včetně dopravy a montáže. Pozrite sa na našu ponuku. Jednokomorové monolitické žumpy sa skladajú zo železobetónovej nádrže s dnom a. Uzavretý komín je odlievaným alebo betónovým vypustom.


Výrobca vlastní Certifikát EÚ alebo spĺňajú Poľskú normu, či Technické osvedčenia. Jímky, septiky, žumpy a garáže se zárukou kvality a dlouhé životnosti, které Vám. Vyrábíme betonové garáže s podlahou, jež se pouze usadí na předem .

Betonové jímky různého objemu a širokými možnostmi využití za výhodné ceny. Betonové žumpy a jímky v různých objemových a tvarových provedeních za výhodné ceny. Montujeme jímky, septiky, žumpy a retenční nádrže v. Kvalitní betonové jímky s certifikátem a dovozem po celé České republice.


Nízké ceny, montáž zdarma. Provádíme montáže našich jímek. Voděodolnost betonové žumpy zabezpečuje směs kvalitního betonu a přísad .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky