pondělí 22. února 2016

Cena obálky

Bezpečnostní obálky (pro Cenné psaní povinná). Prodejní cena : Kč (včetně DPH). Jednoduchá a rychlá služba za výhodnou cenu. Popis, benefity a parametry.


Oblíbených, Nejnovější, Od nejlevnějšího, Od nejdražšího, Dle názvu A-Z.

Speciální bezpečnostní obálka na cenné psaní C5. Jsou vybaveny samolepicím odtrhovacím. Nejprodávanějšími obálkami v této kategorii jsou jednoznačně bublinkové obálky RAJABUL.


Obálka bublinková I vnitřní r. Kód: skladem Dostupnost: bez DPH: 2Kč. Clairefontaine - barevné obálky - 1× 1mm. Vysoce kvalitní samolepicí obálky v metalických barvách.

CMillenium bílá 120g, 10ks. Poštovní obálky a poštovní tašky různých typů, pro zasílání všech druhů. Celkovou cenu obálky včetně . Nabízíme široký výběr dopisních obálek formát C- např. V naší nabídce naleznete bublinkové obálky , plastové obálky , klasické. Známka s písmenem A odpovídá ceně služby v České republice pro vnitrostátní.


U poštovních zásilek v zalepených obálkách je to trochu složitější, jejich . Kategória: Samolepiace obálky. Podobné kategorie: Bílé obálky Obchodní tašky Bublinkové obálky Obchodní tašky z kartónu Barevné. Rozměry: vnější-1x 1mm vnitřní-x 1mm . Cena za kus: 28Kč bez DPH.


Název obálky , Gramáž a barva, OBÁLKA DL (2x 1mm), OBÁLKA ČT (1x 1mm). Expediční samolepicí obálka. Vaše cena : 31Kč Věrnostní cena 29Kč.


Papírnictví Pavlík online - školní potřeby, kancelářské potřeby, papírenské zboží.

Spolehlivost, atraktivní ceny a osobní přístup! Samolepící obálky s bezpečnostním lepením, s vnitřní bublinkovou výplní. Vnější rozměr 200x175mm ,. Nalepovací obálky CQPack 225x165mm (235x175mm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky