pátek 12. února 2016

Vertikutator za traktor

Vertikutátor pro traktor. K velice oblíbenému příslušenství k zahradním traktorům patří přívěsné vozíky na převoz materiálu, travní válec vhodný pro zlepšení vzlínavosti půdy či rovnání . Jaké si pořídit příslušenství k zahradnímu traktoru ? Nezávislý, s vlastním pohonem, vlečený vertikutátor lze snadno připojit k zahradnímu traktůrku Honda a slouží k provzdušňování a prořezávání pěstěných. Postavte vertikutátor na rovnou plochu a nastavte si nože cca mm. Popis: Prodám vertikutátor .

Motor: BS Vanguard (5) Pojezd: ne. Robustní elektrický vertikutátor určený pro větší plochy. Ocelové nože vertikutátoru přitom pronikají do podloží trávy a důkladně odstraňují travní plsť i mech a zbytky rostlin.


Po provzdušnění by se ošetřené plochy . Třísekční vertikutační stroj tažený za traktorem. Zapojte vertikutátor za traktor pomocí bezpečnostního kolíku. Starjet od českej firmy Seco. Provzdušňovač, jinak také vertikutátor pomocí sady nožů tuto krustu rozruší.


Zároveň vyčeše mechy a prořeže mladé výhonky, čímž přinutí trávník houstnout.

V našem e-shopu najdede traktory , sekačky, motory. Nabízíme značkové vřetenové sekačky, elektrické sekačky, benzínové sekačky, zahradní traktory , Řetězové pily, vyžínače a křovinořezy, vertikutátory , benzínové. Sekačky, zahradní traktory , vertikutátory , postřikovače, křovinořezy, pily. Jen výkonný vertikutátor efektivně odstraní mech, plsť, starou a odumřelou trávu. Malotraktor je schválen pro provoz na pozemních komunikacích, max.


Hledáte vertikutátor starjet? WOLF-Garten pro náročné použití na velké plochy. Dokonalé provzdušnění půdy je základem pro dobrou úrodu, zdravý trávník prostě pro celou vaši zahradu. Zcela nová řada výkonných elektrických vertikutátorů kombinuje nízkou hmotnost s vysokou užitnou hodnotou. Jsou ideálním řešením pro malé a středně velké . Univerzální multifunkční stroj zahrnující vertikutátor s možností cepové sekačky a. Požadavky na traktor - zametání.


ACZA000JU9Tažený vertikutátor JU 949. Přípojná zařízení za traktor. Na vertikutaci je možno použít univerzální vertikutátor se sběrem Turf.


Jinou variantou je Maredo vertikutátor za traktor se záběrem nebo 1 . Pro čistý, hustý a zelený trávník - vertikutátor , vertikulátor nebo i provzdušňovač trávníků. Typově stejné stroje, mnoho názvů :-).

Stiga, tradiční výrobce zahradní . Dodáme Vám vertikutátor k jakémukoliv zahradnímu traktoru. Deflektor elegantně usměrní proud sečené hmoty za traktor. Kdo má opravdu velkou plochu trávníku a používá zahradní traktor vyřeší.


Najmä na jar a na jeseň využijete vertikutátory , ktoré odstránia starú trávu a mach. Výkonné elektrické a benzínové vertikutátory umožnia trávniku ľahký prísun . Při objednání uveďte do poznámky typ a výrobní číslo traktoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky