čtvrtek 18. února 2016

Lustr ratan

Do svítidla je určena žárovka s parametry E27. Zde si ji můžete za výhodnou cenu koupit . V katalogu nemáme podrobnější informace o ratanový lustr. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Svítidlo je na dvě žárovky.


Kategorie interiérového a venkovního osvětlení.

Skrze šedé ratanové stínidlo proniká světlo zajímavě do prostoru a lustr tak vytváři…. Moderní stojací lampa s kovovou základnou a ratanovým stínidlem v . Závěsná svítidla a lustry. Ratanový lustr RATAN NATUR 02. Moderní závěsné svítidlo v přírodní barvě, kovová konstrukce. Popis: - proutí, hodně starý kousek.


Na lampě vytváří příjemné tlumené osvělení. Srdce, proutí, velikost 34x16xcm-na zavěšení. Kup teď Kč s dopravou 1Kč.

RATAN najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Domů Zboží Hledání zboží: ratanový lustr. Bazar nábytku U Slávka nabízí k prodeji ratanové lustry.


K vidění jsou lustry a lampy, které připomínají například kapky vody,. Lustry - lustr ratan , inzerce. Stropní závěsné svítidlo je dominantou interiéru. Pečlivě jsme vybrali závěsná svítidla různých materiálů a stylů. Co mají společného klasické lustry se stříbrem, křišťálovými sklenicemi a květinovou výzdobou Nikdy nevyjdou z módy.


Také bílý lustr Candela v tradičním. Lampy, lustry Stínidla ratan. Množství: DOSTUPNOST: Skladem. BÖJA závěsná lampa, ratan bambus . PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení). Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Možno osadit úspornou žárovkou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky