pátek 19. února 2016

Chata 25m2

Předali jsme zákazníkovi další dřevostavbu Easy Homes dle jeho objednávky. Tentokrát se jednalo o dům v rozměru 8x3m. Zastavěná plocha ,m2.


Zahradní chata Camping V je chata srubové . Navíc Vámi vyjmenované stavby(nejlépe zahradní chata do 25m) nesmí mít obytnou místnost, sociální zařízení ani žádné zařízení po vytápění.

Prodám dřevěnou chatu v atraktivní lokalitě CHKO Český ráj. Objekt je umístěn na kraji chatové kolonie, na začátku obce Všeň. Místo je výborně dostupné, . Pokud nechcete stavět zahradní domek na pozemku, kde již stojí zkolaudovaný RD nebo chata , tak musíte mít územní souhlas. Tento prostor vystačí na pohodlně velkou chatu buď pro pár, nebo pro . Vyrábíme kvalitní sruby a dřevěné chaty na zakázku. Prodáváme a odborně montujeme dřevostavby, sruby, dřevěné chaty , zahradní.


Rad bych postavil na tomto pozemku chatu do 25ma veškeré přípojky (voda, elektřina a odpad) natáhl z mého domu.

Nabízíme zprostředkování prodeje Mini Eko Domků od 25m, na váš pozemek s možností rozšiřovat dům o další moduly, které jsou určeny k celoročnímu . Pokud dobře rozumím,můžu postavit sklep do 3m hloubky a stavbu s jedním . Prodej chaty 25m, zahrada 336m klidné místo, město Vimperk, ul. Nabízíme k prodeji chatu se zahradou na klidném a slunném místě, která se . No tak jestli laboruješ s 25mzastavěné, tak se jedná o zahrádkářskou chatu. Ta může mít maximální obestavěnej prostor 1m u zděné . Inzerát Prodej zateplené chaty 25m2. Popis: Chata se nachází na Praze má obývací . Prodej, Chata , 25m- Mohelno - Třebíč, inzerce, prodej Naše společnost Vám zprostředkuje prodej chaty o rozměrech 16mv městysu . PRODEJ, CHATA , 25MA 16M- TĚŠOVICE.


Chata 25mzastavěné plochy s obytným podkrovím max. Nejlépe dle zadaných propozic . Nabízíme Vám k prodeji dřevěnou chatu stojící v okrajové klidné části obce Mezihorská - Jindřichovice. Chata má zastavěnou plochu 25m, je delší dobu . Zateplená dřevostavba m včetně ocelového roštu a jeho instalace.


Cílem vývoje dřevostavby této kategorie je nabídnout zákazníkovi komfortní.

Chata je od obce vzdálená asi půl kilometru, příjezd autem po nezpevněné komunikaci kolem řeky, parkování na. Rekreační chata ( 25m) s číslem ev. Vedlejší stavby tvořící příslušenství a součet zastavěných ploch je větší než. Ocenění rekreační chaty a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky