pátek 19. února 2016

Zrcadlo cena m2

Naše společnost TM SKLO Praha se zabývá výrobou a montáží zrcadel. Dodáváme zrcadla – mm,. Ceník výrobků a prací platný od 1. Drátosklo, mm, 71- Kč.


Naše firma Sklenářství Praha Tomáš Klapka nabízí výrobu zrcadel na míru. Zabýváme se výrobou interiérových zrcadel.

Našim cílem je individuální přístup k zákazníkovy. Zrcadla vyrábíme zpravidla na míru. Zajímají vás naše ceny řezaného skla? Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí pouze pro řezané sklo.


Výpočet cen řezaných a broušených skel. Zadejte rozměr zaokrouhlený nahoru na celé cm. U nadrozměrných a hmotnějších skel ověřte vyrobitelnost a cenu. ZRCADLA ŠEDÁ, BRONZOVÁ A ZELENÁ.


Zakázková výroba zrcadel v dřevěných rámech.

Tabulové sklo na skleníky, zrcadla na míru, ornamentní skla, tmely a silikony. Ceníky výrobků a prací platné od 11. Chybí: m Sada na upevnění zrcadla do m- Sklenařství - vitráže shop. Archiv Sada na upevnění zrcadla do m2.


Jednoduchá montáž, vysoká spolehlivost a možnost výškové korekce polohy zrcadla. Při interiérovém použití těchto. Nosnost kompletní sady kg do plochy zrcadla m2.


Lepená skla , čirý float, satinato(matelux), zrcadla - max. Nabízíme podlahy, podlahářství, vinylové podlahy, plovoucí podlahy, PVC, vinylové koupelny, koberce, dveře, montáž dveří, nábytek a . Zajímá vás Nábytek zrcadlo nebo obecně Nábytek do vaší koupelny? Běžná cena 6Kč ušetříte:. Stejná cena pro úpravy VOSK, LAK i OLEJ! Na zrcadla do tanečních a baletních sálu standardně lepíme.


Cena za 1mPOZOR PRODEJ PO 2m2! Zřízení bednění stěn VĚTRACÍ VĚŽE m2. GR 5Mirror zrcadlo , sálavý skleněný panel 5W. Koupelnové zrcadlo s rámem z plastu. Grmelova, cihlový, m, nová obývací stěna, lůžko, stůl, kuchyňka 3 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky