úterý 9. února 2016

Zahradni jezirka galerie

Plánujete vybudovat na Vaší zahradě jezírko? Malé okrasné nebo velký koupací biotop s velkou mělčinou plnou kvetoucích vodních . Jezírka , rybníky, filtrace - Návrhy a realizace (stavba) zahradních jezírek , vodních nádrží,. Zahradní jezírka inspirace pro stavbu z referencí Jezírka Brno.


Fotogalerie - koupací jezírka a koupaliště, zahradní okrasná jezírka.

Realizace jezírka s malým čistícím jezírkem a potokem. Připravený terén pro čistící jezírko. Zde naleznete galerii našich autorských realizací. Výkop pro potok a potrubí. Tyto a ještě další fotografie ve větším rozlišení si můžete prohlédnout při návštěvě naší . Přemýšlíte o vhodném tvaru a velikosti?


Hledáte inspiraci, jak ho včlenit do terénu? Jezírko na každou zahradu zapadne přirozeněji než plastový nebo betonový bazén.

A zatímco v bazénu se o čistou vodu stará chemie, . Pro inspiraci nahlédněte do galerie jezírek , které jsme realizovali. Zabýváme se převážně zahradní architekturou a zahradnictvím. Provádíme návrhy zahrad a parků, realizaci. Položka obrazové galerie osobní webové prezentace Jan Vančura — izolatér a. V dnešní době jsou zahradní jezírka velice oblíbená.


Jak koupací tak i přírodní jezírka obohacují zahradu o světelné a zvukové efekty a dotvářejí zahradu. Vyznačte si tvar a velikost vašeho jezírka pomocí lana nebo zahradní hadice a začněte s výkopem. Renovace a vyčištění stávajícího jezírka.


Nabízíme realizaci jezírek na klíč, od malých okrasných jezírek až po velké koupací. Větší nebo menší zahradní jezírko , fontána, vodopád nebo koupací jezírko . Stavba opěrných zdí koupací zóny. Jsou místem ticha, relaxace a odpočinku. Místem, kde budete chtít s radostí trávit většinu volného času. Další fotografie v galerii.


Chystáte se pomalu na čištění vašeho zahradního jezírka ? V okrasných zahradách často dominují zahradní jezírka , v poslední době si ale získávají.

Galerie - zahradní jezírka. Jak vypadá naše práce, vám ukáže fotogalerie zahradních jezírek. Jak tohle netradiční zahradní jezírko vznikalo, na to se můžete podívat v galerii níže.


Využijte větší květináč a postupujte dle jednoduchého návodu v galerii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky