úterý 9. února 2016

Krytý bazén havířov otevírací doba

Dominantou je krytý bazén , dále pak tělocvična a sauny. Součástí tělocvičny je i fitcentrum sloužící však jen pro potřeby školy - výuku tělesné výchovy. V komplexu je zahrnuta i tělocvična vhodná pro většinu míčových sportů.


Otevírací doba : Po - Út 14:- 17:00 . Tělocvična je vhodná pro sporty jako házená, košíková, odbíjená, florbal, futsal.

Městské koupaliště Šárka Havířov (km, obec Havířov ). Krytý plavecký bazén v Havířově je součástí sportovního komplexu, který se nachází asi deset minut pěší chůze od. Krytý bazén Havířov Krytý bazén m(závodních dráh). Provozní doba pondělí zavřeno úterý 14. Dopolední provoz, Odpolední provoz.


Vyberte si sportoviště v Havířově dle daného sportu. Děkujeme za pochopení, SSRZ Havířov.

Kromě fitnesscentra je v areálu koupaliště nerezový bazén s různými atrakcemi, nerezový dětský. Bazény a koupaliště v okolí - Zámek Havířov. Délka bazénu m, závodních . Chybí: otevírací ‎ doba PLAVECKÝ STADION SK SLAVIA psslavia. V našem m bazénu můžete využít k plavání až plaveckých drah. V areálu je metrový plavecký bazén , relaxační bazén, masážní trysky,.


Aquacentrum - plavecký bazén - Zobrazit virtuální prohlídku . Víceúčelový bazén je rozdělen na plavecký dvacetipětimetrový bazén s pěti drahami a část s atrakcemi – perličkovou masáží, stěnovou masáží . Dnes jsme spustili možnost platby kartou na krytém bazéně. Jarní prázdniny jsou za rohem a proto bude krytý bazén včetně saun v Orlové . Hosté také ocení finskou saunu s krytým bazénem a ubytování. V plaveckém areálů je celoročně provozován krytý bazén spolu s atrakcemi, saunami a restaurací. Hrubý a Nízký Jeseník Loštice.


Ostravsko, Opavsko a poodří. V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky také řadu.

Workoutové hřiště s odpočinkovou zónou v Havířově. Polar Karviná a Polar Havířov. Krytý areál nabízí: metrový plavecký bazén s masážní vzduchovou lavicí,.


Přesné otevírací doby najdete v kontaktech. Seznam obsahuje i vstupné a otvírací hodiny jednotlivých koupališť vč. Poskytované služby a vybavení: aerobic, dětský bazén , plavčík, plavecký pásek k. Sledujte nejkrásnější město středočeského regionu on-line.


Plavecký bazén v Příbrami živě. Relaxační centrum ve Žďáru nad Sázavou nabízí plavecký metrový bazén (plaveckých drah), dětské brouzdaliště s vodním hřibem, cvičný. Už tam nechodíme a dojíždíme z Havířova raději na Porubu nebo do Bohumína. Vodní nádrž Těrlicko o rozloze 2ha na řece Stonávce poblíž města Havířov.


Koupaliště má vyhřívané venkovní bazény - plavecký, pro neplavce a brouzdaliště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky