čtvrtek 11. února 2016

Bazenové lemy

Dílce bazénového lemu umožňují olemování bazénu pravoúhlého nebo oválného půdorysu. Tyto bazénové lemy svým vzhledem a barevností vhodně . Bazénové lemy a dlažba z vibrolitého betonu PCC. Bazénove lemy a bazenova dlazba, betonová dlažba jako imitace přírodního kamene, obklady a obkladový kámen, lamelove zakryti, zastřešení bazénů bazenu , . Ceník bazénové lemy, dlažby.


Poznámka: Rozměry jsou závislé na výběru dlažby.

Rádius R30cm - bílá - N6. Bazénový lem rádius vnitřní se zoubkem z umělého pískovce. Počet ks pro roh 90stupňů - 2ks Počet ks pro kruh 3st.


Výrábíme betonové prvky bazenů - bazénové lemy , lemy bazénů, bazénová dlažba, kámen, lemovky, bazénovky, bazénové kameny, tvárnice žlabů, tvárnice. Dále vyrábíme a dodáváme domovní čistírny . Společnost se již let zabývá produkcí výrobků z umělého pískovce a betonu. Ze široké nabídky výrobků je možno obložit každý, i atypický bazén včetně . Ve spolupráci s Mountfieldem společnost PAVAX neustále vyvíjí nové tvary bazénových lemů , které sledují nejnovější trendy bazénového trhu.


Bazén není jen nádrž naplněná vodou, ale zamyslet se je třeba i nad variantou okolní plochy a zakončením hrany bazénu.

Nabízíme vysoce kvalitní betonové . Výběr z mnoha typů kamene přizpůsobený přímo pro. Volba bazénového lemu a bazénové dlažby, nechá dokonale vyniknout váš bazén. Je to elegantní a také bezpečný přechod mezi bazénem a okoním terénem. Pro zapuštěné bazény jsou lemy nezbytné, neboť jde nejen o ukončení okraje bazénu , ale plní i funkci vlnolamu.


Navíc dodají bazénu osobitý vzhle vyžadují . Bradstone TRAVERO dlaždice. Společnost PRESBETON Vám může nabídnout odolné betonové bazénové lemy , které svým povrchem a barvou imitují přírodní materiály, a navíc jsou . Pravý kámen je dovážen a umělý kámen je vyráběn přímo u nás ve firmě. Vyberte si ten svůj typ z naší . Filosofie, která tvoří základ celé škály produktů ( bazénové lemy , dlažby, obklady a prvky zahradní architektury) z umělého kamene je nabídnout nejlepší možnou . Betonové lemy a dlažby Vašeho bazénu , vyberte si z nabídky materiálů.


Vyrábíme celoroční bezpečnostní bazénové plachty. Dlažba k bazénu, bazénové lemy. Dodávané řady bazénových lemů a dlažeb nabízejí množství tvarů a barev. Položením lemu získá bazén a jeho . Elegantního orámování Vašeho bazénu dosáhnete jedině s neobyčejnými bazénovými lemy ! Praktické lemy vyrobené v široké škále rozměrů a provedení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky