středa 10. února 2016

Sauna luhačovice

V saunovém světě zrelaxujete v několika druzích keramických lázní – laconiu, parní, bylinkové a solné lázni, ve finské sauně či orientální parní lázni Rasul. Vám naskytne nádherný výhled na protější luhačovické stráně, stejně. Finská sauna je tradičním skandinávským prostředkem duševní i fyzické očisty.


Privátní vířivý whirlpool poskytuje ničím . Připravili jsme pro Vás malou ochutnávku relaxace a pohody, kterou můžete zažít v našem rozsáhlém komplexu saun , vířivek, teras s nádherným výhledem do . Nechte se hýčkat ve wellness centru hotelu.

Bazén, sauna a whirlpool pro všechny. Dále nabízíme masáže všeho druhu a ozdravné zábaly. Sportovní centrum Radostova nabízí sportovním klubům a oddílům možnost soustředění ve špičkovém zařízení s vynikajícími tréninkovými podmínkami, . Luhačovice ,garáže km vyhledat dopravní spojení. Vodní relaxační centrum - propojené bazény, whirlpool, sauna , parní lázeň, . Katalog provozovatelů saun a wellness center dle regionů.


V klidné části nad luhačovickou přehradou se nachází rekonstruovaný hotel Niva . PRIVÁTNÍ FINSKÁ SAUNA s prosklenou odpočívárnou a vodním lůžkem.

Rezervace celého privátního wellness pro osoby. Sauna Wellness hotel Niva. Polopenze, neomezeně bazén i sauna a krásná lokalita na pomezí Valašska a . CZ = Sleva členům Klubu Naturista.


Příjemná relaxace a zdráva procedura. Přijeďte k nám, budeme Vás hýčkat! Moderní Relaxační centrum.


K dispozici je bazén s občerstvením, sauna , pára, dětský bazén, tobogán, protiprou . Wellness centrum nabízí: klasická finská sauna , lesní sauna , bylinková . Během pobytu využijete masáž, koupel, saunu a také máte volný vstup do . Vila Bystrica leží v srdci lázní. LÁZNĚ NIVA LUHAČOVICE foto. Jurkovičův Dům také za příplatek nabízí masáže a saunu. Pátek (7h): hodina pilates,. Wi-Fi, nové wellness centrum s whirlpoolem, sauna finská a parní, masáže, telefon, kopírka,.


Specialista na české lázně a wellness pobyty. Nabízíme individuální přístup – připravíme pobyty na míru.

Prostorný dětský koutek, Venkovní areál s letní . Certification, EuropeSpa med. Jsou především moderními lázněmi, které využívají přírodních . Reiki - fitness centrum, sauna , tělocvična, stolní tenis, kulečník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky