úterý 9. února 2016

Zahradní altán 3 x 3 m

Hledáte zahradní altán 3x3m ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Profesionální zahradní stan 3x. Praktický rychlosestavitelný zahradní altán. Na dvou stěnách průhledná okna.


Ideální ochrana před přímým sluncem, či nepříznivými vlivy počasí.

Altán vhodný na venkovní akce jako . Bude to vynikající přístřešek poskytující stín pro venkovní akce, jako jsou večeře, barbeque, rodinné. Všechny jsou skladem s garancí doručení dny. Domácí altán vhodný pro běžné použití doma v zahradě, při grilování a posezení s rodinou a přáteli. Popis: dřevěné části jsou bez nátěru.


Happy Green ALTÁN PARTY DARK GREEN 3xm. Zahradní altán 3x3m , proti dešti. Konstrukce altánu je vyrobena z ocelových trubek.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Pro večírky a oslavy nebo jen tak pro společenské setkání. Tento pavilon je univerzální. Střecha - a boční textilie je vyrobena z nepromokavého materiálu. BRIMO Nůžkový stan 3x3m - Béžová. Skládací zahradní altán 3x3m DOMO - Sezóna.


Náhradní stříška na altán . Velký kovový altán s bočními záclonami a dvojitou střechou a dekorativními prvky v. Kovová odolná konstrukce ošetřená ochranou vrstvou práškového laku. Dokonalý zahradní altán , který je rozloží hračka! Montáž trvá pouhé 2- minuty, není k tomu. Ocelová konstrukce s práškovým nástřikem. Střešní plachta nepromokne.


Pevný altán , který funguje jako ideální řešení pro ochranu před sluncem. Ideální například pro pořádání oslav, zahradních párty nebo pro . Termín dodání: - 4týdny. Doprava stavebnice: do 100km - 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky