čtvrtek 25. února 2016

Krycí plachta na bazén intex

Rychlé a snadné řešení pro Váš bazén. Na přikrytí kruhového bazénu Easy Set, Fast Set, Tampa o průměru 3cm. Chrání bazén před nečistotami. Lehká krycí plachta na nadzemní bazény 3cm. Instalace krycí plachty je jednoduchá a rychlá.


Kryt na bazén šedé barvy zabraňuje padání nečistot do bazénu , například přes noc nebo když není bazén využíván. Praktický pomocník při boji proti listí a . V naší nabídce naleznete originální bazénové krycí plachty Intex pro většinu modelů nadzemních bazénů z jejich produkce. Navíc u nás máte jistotu, . Popis: Prodávám krycí plachtu na bazén značky Index. Slouží také k zazimování bazénu.


Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii Bazény a doplňky. Pro tento účel bude kryt pro bazén perfektní. Slevy, akce a výprodeje značky Intex. Akční nabídky na téma krycí plachta na bazén najdete na Skrz.


Plachta se přetáhne přes hranu bazénu a . Tato krycí plachta je určená pouze pro bazény INTEX s nafukovacím límcem. Universální krycí plachta na bazén Bestway, Tampa i jiné. Krycí vrchní plachta Intex.


Univerzální krycí plachta Intex na bazén Bestway, Tampa nebo Intex o průměru 2cm. Ceny jsou uvedené včetně DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky