středa 24. února 2016

Květiny od pepy

Tak, aby Vám květina dělala radost ještě déle. Slouží pro představu, jaký styl kytic vážeme, můžete se jimi nechat inspirovat při objednávkách. Jednoduše napište do poznámky číslo obrázku a my už vše . Rádi bychom vám touto cestou . Kytky od Pepy , Praha, Smíchov.

Zabýváme se prodejem čerstvých květin od tuzemských pěstitelů. Prodej a rozvoz květin po Praze. Jsme profesionální květinová firma s dlouholetou tradicí. Spěchala jsem, tak jsem si vybrala z hotových uvázaných kytic takovou, . Mám objednané kytice od Pepy , svou na svatbu, pro svědkyni a pro maminky. Ceny jsou skvělé i normálně tam chodím kupovat květiny.


U nás máte možnost objednání kytice a doručení až k Vám. Praha - Holešovice (Prague, Czech Republic).

Nabízíme svatební i smuteční. Dneska je sice státní svátek, ale květiny pro vás rádi uvážeme do hodin v. HEZKÝ KYTKY od Pepy ” jsou na místech u Hřbitovů, možná že to může dělat dojem že se orientujeme jen na smuteční vazbu, ale i díky . Rychlý výběr můžete udělat pomocí tlačítek (kytka týdne,výběr z inspirací nebo nechám na vás) nebo nám prosím do políčka popište vaše vlastní květinové přání. Další slevy květin a osiv na Kupi. Najdete je na pražských trzích ale mají i kamenné pobočky v Holešovicích, . Josef Dušátko má dlouholeté zkušenosti s prodejem a vázáním květin. Proto vám dokáže zajistit nejen pěknou vazbu . Tyto květiny tedy vřele doporučuji!


Je vám líto, že květiny ve vaší váze rychle vadnou? Proč ne, to jsou kvalitní kytky od Pepy. Soustředí se na prodej především řezaných ale i hrnkových květin a to především od tuzemských . Za mě jsou to KYTKY OD PEPY ! Voir toutes les photos de Eliška Z. Název strašnej, květiny krásné :) české, čerstvé a umí je skvěle uvázat. Taky je rozváží po Praze zdarma kurýrem, takže .

JOseF DuŠátKO majitel firmy kytky od Pepy , která prodává na mnoha pražských farmářských trzích, v . Pepovi Vojtkovi (49) čtyři děti nestačí. Jovanka a Pepa se snaží pořídit Adámkovi sourozence. Farmáři a prodejci, kteří se na Vás těší 10.


Nabídka zboží, Farmář, prodejce. Uděláte lépe, když jí každý den za něco pochvalíte, než když pro ni budete celý život . Květiny online, rozvoz květin a květinářství Praha 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky