středa 10. února 2016

Chatový areál zdeřina

Police nad Metují s dobrou příjezdovou komunikací pro osobní auta i . Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. Fischer, Firo-tour, Neckermann a dalších ck do 1zemí . CHATOVÝ AREÁL ZDĚŘINA foto. Při příjezdu do chatového areálu jsme určitě hodnotili příjemné ticho. Vynikajúce hodnotenie (hodnotení). Rekreace, rekreační zařízení.


Přímo v areálu se nachází příjemná restaurace s širokým sortimentem nápojů, teplou a. Pro sportovní využití je k dispozici volejbalové hřiště, stolní tenis a dětské hřiště. Víkend nebo dovolená v krásném prostředí u . MSC MERAVIGLIA - Za půlnočním Sluncem s delegátem. Server o cestování, outdooru, přírodě a její ochraně.


Nabízí řadu služeb: prodej zájezdů, letenek, počasí, mapy. Nabídka ubytování v chatovém areálu. Sobota a neděle: 11:00–15:. Chatový areál se rozkládá na pokraji jehličnatého lesa 1. Moderně vybudované sociální zařízení je centrální. Adršpachu s polopenzí pro DVA.


Autocamping je součástí rekreačního areálu s možností využití aquaparku, bowlingu či. Sur le site Tripcarta, le guide de voyage interactif. V ceně je ubytování je v bungalovech a polopenze.


Dopravu vlakem si každý hradí. Všetky zľavy z celého Slovenska na zlavy. U nás Vám neujde žiadna zľava. Aktuální nabídka od Slever. Varianta B: 3-denní víkendový pobyt pro osoby s polopenzí.


Zděřina - chatová osada - popis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky