úterý 9. února 2016

Trampolína 400 cm

Nová modelová řada trampolín Aga SPORT PRO byla speciálně navržená pro každodenní intenzivní používání a dlohodobou životnost. Více na stránkách goodjump. Stane se vaším vlastním sportovním centrem, na kterém můžete denně s . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Plánujete koupi trampolíny? Hledáte tu pravou, na které si užije zábavu celá vaše rodina a přitom bude v bezpečí?


Je vyrobena z prvotřídních materiálů. Popis: Prodám užívanou trampolínu včetně schůdků a lemu, síť je v . U nohy Ochranná síť 180cm - rukávy z PVC Trubky od ochranné . Nohy ve tvaru U poskytují stabilitu a . Certifikovaná trampolína , U nohy, ochranná síť 1cm.

Naše cena včetně DPH: 9Kč. Průměr skákací části: 3cm. Chcete udělat radost vám i vašim dětem? Jednoduše ji umístíte na zahradu, . Přesně tyto požadavky splňuje trampolína GoodJump 4UPVC o průměru 4cm.


Dodáváme ji s ochrannou sítí a žebříkem. Už jste někdy viděli tak velikou trampolínu? Náhradní síť horní je důležitou součástí a nezbytným bezpečnostní prvkem Vaší trampolíny. V případech, kdy dojde k její opotřebení, poškození, či protržení, je. Náhradní kryt pružin červené barvy pro trampolíny s ochrannou sítí s průměrem 4cm.


Speditionslieferung, die Zustellkosten betragen EUR 4-. Lieferung bis zur Bordsteinkante. Bitte geben Sie unbedingt Ihre Telefonnummer bekannt, damit wir . Nový modelový rad trampolín Aga SPORT PRO bola špeciálne navrhnutá pre. Pokud hledáte výjimečné hračky za přijatelné ceny, v našem obchodě si skutečně přijdete na své, budeme se těšit. KRYT PRUŽIN NA TRAMPOLÍNU 400CM.


Livraison rapide et économies garanties.

Trampoline 400cm sur Cdiscount !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky