středa 29. dubna 2015

Aquapark delfín

Aquapark Delfín , Uherský Brod. Mnoho atrakcí k nejlepší zábavě v CPA Delfín Uherský Brod! K dispozici je plavecký bazén délky m, . Více informací na www stránkách. Address: CPA Delfín , Slovácké nám.


State (country): Czech republic.

Provoz aquaparku s plaveckým bazénem, tobogánem a saunou. Adresa a kontaktní informace. Nezdenice je hraniční obcí CHKO Bílé Karpaty. Jeho venkovní koupaliště nabízí celkem dva bazény. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny. S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny. Nabízíme váplavecký bazén 25x1m, zábavný bazén se spoustou atrakcí, tobogán m, divokou řeku, whirlpool, finskou saunu.

Uherský Brod – Deset let úspěšného fungování Centra pohybových aktivit (CPA) Delfín v Uherském Brodě vzpomněli na slavnostním setkání v . Zábavný bazén se spoustou atrakcí, tobogán dlouhý m, dětské brouzdaliště s vodopádem, dětský svět, finská sauna. Historie aquaparku CPA Delfín je velmi mladá. Přijďte si zaplavat a pobavit se do jednoho z nejmodernějších krytých bazénů v ČR.


Užijte si šestidráhový bazén . Vyznavačům kondičního plavání je v uherskobrodském aquaparku Delfín k dispozici metrů dlouhý plavecký bazén se šesti dráhami. Bazénové technologie pro aquapark Delfín v Uherském Brodě. Místo: Uherský Bro Česká republika. Vítame Vás v katalógu služieb.


Vnitřní areál aquaparku Delfín v Uherském Brodě nabízí metrů dlouhý plavecký bazén a též zábavný bazén plný různých atrakcí, včetně chrličů a divoké řeky . Centrum pohybových aktivit - aquapark Delfín v Uherském Brodě. Fotogalerie realizovaných zakázek. V Uherském Brodě na vás čeká krytý aquapark s 25metrovým plaveckým bazénem se šesti drahami, podvodním osvětlením a vodní stěnovou masáží.


V rámci plavání, vodní zábavy a relaxace pravidelně nabízí aktivity: plavání při svíčkách, animační programy . Plavecký bazén, dětský bazén, whirpool, zábavný bazén. Právě v tomto roce rozhodli zastupitelé Města Uherského Brodu o výstavbě tohoto moderního . Najdete zde m dlouhý plavecký bazén, dále relaxační bazén s masážními lůžky, perličkami, .

V areálu aquaparku Delfín se nachází plavecký bazén x 14m se šesti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky