čtvrtek 16. dubna 2015

Bft pohony

Na této stránce se nachází VÝHODNÉ pohony v sadě. Je to seskupení nejžádanějších produktů BFT do kompletního balení. Manuály ke stažení pro produkty výrobce Bft. Bft Mitto-B-RCB - Návod na programování ovladačů.


BFT RADIUS B LTA 2Rblikající výstražná lampa pro pohony vrat BFT 230V. Pohony bran, vrat, dveří .

MontEgu znamená, že máme zboží opravdu skladem. CHCETE PORADIT S VÝROBOU BRÁNY, VÝBĚREM POHONU NEBO. BFT DEIMOS BT A4KOMPLETNÍ SESTAVA PRO POSUVNOU BRÁNU DO 4M . Zajišťujeme záruční tak i pozáruční servis. Dodáváme pohony přímo od . Jsou testovány po celou dobu své životnosti, jsou extrémně účinné a . Jeden z nejoblíbenějších pohonů pro posuvné brány.


BFT Mitto B-RCB-04-Rdiaľkový . BFT Alpha pro posuvné i křídlové brány, rolovací vrata na 230V.

Malý dálkový ovládač pro pohony bran a pohony vrat italského výrobce BFT. Nabízíme kompletní sady a pohony italské firmy TAU pro automatické otevírání. Nabídka pohonů pro vrata a brány. Stáhnout kompletní katalog pohonů BFT.


Autorizovaný servis pohonů BFT. Naše společnost se stala autorizoaným serisem pro pohony výrobce BFT s. Spolehlivé instalace a montáže vrat, posuvné brány, samonosné brány, křídlové brány, vrata Praha, brány Praha. Díky Know-how vyvíjenému přes let a užívání průkopnických materiálů a technologií je pohon bran BFT synonymem absolutní spolehlivosti. Tyto pohony bran jsou vhodné pro brány posuvné po kolejnici tak i pro brány nesené neboli . Popis: Kvalitní nová značková . Nabízíme pohony bran a pohony vrat od výrobce BFT , Doorhan či Somfy.


Naše nabídka zahrnuje pohony pro křídlové brány i nesené posuvné brány. Závory i parkovací systém pro soukromé i komerční prostory. Automatizace domu garážová vrata, vjezdové brány, předokenní rolety, pohony , kamerové systémy,zabezpečovací zařízení . Dálkový ovladač pohonů garážových vrat a bran BFT , plovoucí kó 4. Elektromechanický pohon BFT Deimos ULTRA A4- KIT. Tento typ pohonů je samosvorný (má v sobě šroubovici), .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky