pátek 17. dubna 2015

Motorovy stepkovac

Hledáte motorovy stepkovac ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Mobilní štěpkovač zahradního bio - odpadu Eliet Maestro EL. Motorový štěpkovač BIO 180. Typ motoru HONDA GX1– zážehový jednoválec OHV Zdvihový objem 1cmStartování ruční Velikost palivové nádrže l . Honda si snadno díky poradí s každou větví.

Benzínové štěpkovače Honda najdou uplatnění především v komunálních . Neméně oblíbené štěpkovače potom řežou větve na trochu větší kousky, s nimiž můžete zatopit třeba v krbových kamnech. Získáte tak kvalitní topivo úplně . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač. ELIET Major Pro Honda GX 2Výkonný drtič zahradního odpadu . Nabízím k zapůjčení motorový štěpkovač.


Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi. Drtič větví BIO 3je vybaven benzinovým 4-taktním motorem HONDA GX2o obsahu 2ccm, který se velice snadno startuje a má velký kroutící moment .

GTM Professional vychází svým nejmenším modelem drtiče GTS 6vstříc náročným privátním uživatelům, kteří potřebují silný a rychlý drtič dřeva zvládající. Pro zpracování vzniká štěpka o velikosti 1-3cm. Válcový drtič větví - štěpkovač spolehlivě nařeže větší větve na štěpky, které pak lze. Jsme schopni vám štěpkovač vyrobit na míru tzn.


Zahradní drtiče, drtič větví štěpkovač. Hecht, AL-KO, Riwall, V- Garden, Vari. Spolehlivě uklidí Vaši zahradu. Zbavte se větví a dřevěného odpadu z Vaší zahrady efektivně.


Pomocí drtičů dřeva můžete větve nadrtit na drobné části, které lze využít k zamulčování záhonů . Sháníte opravdu kvalitní motorový štěpkovač za traktor? Jedná se o kvalitní provedení, . I zde je štěpkovač skvělý pomocník, který pomůže ze zahrady zužitkovat. Silný elektrický zahradní štěpkovač VIKING s plnícím otvorem ve tvaru čtyřlístku. Velmi silný zahradní drtič a štěpkovač VIKING GE 4je vybaven. Třetí funkcí je štěpkovací systém s odděleným žlabem, který umožňuje zbavit se silnějších větví až do průměru cm.


Větve, které jednoduše vsunujete do žlabu . Na veškeré drtiče a štěpkovače od nás, Vám bude poskytnut profesionální servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky