pátek 10. dubna 2015

Poruba bazen

Areál s celoročním provozem nabízí své rekondiční a regenerační aktivity celoročně a to v bazénovém centru s metrovým . Krytý bazén Ostrava- Poruba. Na vaše děti čeká dětský bazén s výukou plavání. Pokud máte rádi adrenalin . Využijte krytý 50metrový bazén se skokanskou věží (výšky m, m, m) či venkovní.


V nabídce krytého bazénu v Ostravě- Porubě je celoroční tobogán se.

Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a hodnocení SŠ prof. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SŠ prof. Celý projekt zachovává návaznost na stávající objekt – krytý bazén. Cílem je vytvoření atraktivního okolí krytého bazénu, které v letních . Skokanská věž m, regenerační přístroj, dětský bazén , masáže a baňkové masáže.


V létě je v provozu venkovní část m bazén a. Provoz krytého bazénu s tobogánem, párou a venkovním areálem s bazénem. K dispozici je solární studio, posilovna a fitness.

Bezmála pět měsíců trvající rekonstrukce krytého bazénu v Porubě skončila. Některé změny zaznamenají návštěvníci na první pohled: prostor . Využijte jediný krytý metrový plavecký bazén v celém Moravskoslezském kraji. Swimming pool 1min, Swimming pool - all day entry, Fitness 1min, Sauna min - till h (towel service include), Evening . Ideální místo pro váš volný čas. Užijte si metrový plavecký bazén s hloubkou od m do m. Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro . Instalace nové chlorovny na klíč - dodávka celého systému pro dávkování plynného chloru do technologického . Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Ostrava - Poruba - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí. Kromě padesátimetrového bazénu je zde také dětský bazén , kde probíhá výuka plavání malých dětí. Ve venkovním areálu naleznete bazén a brouzdaliště s . Kompletní zařízení nejen pro letní sportovní vyžití, stojí pár metrů od centra Poruby. Jedno z nejnavštěvovanějších sportovišť v Ostravě, krytý bazén v Porubě , prošel rozsáhlou rekonstrukcí.


Po letech byla kompletně . Před návštěvou objektu doporučujeme si pro.

Plavecké tréninky probíhají v bazéně při SŠ prof. Zdeňka Matějčka v městské části Ostrava – Poruba. Bazén prošel v nedávné době kompletní rekonstrukcí a je.


Bydlení Poruba je novým bytovým projektem v Ostravské městské části. Venkovní vstup krytý bazén Ostrava- Poruba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky