pátek 10. dubna 2015

Kazetová markýza

Vyberte si kazetovou markýzu přesně podle svých představ. Kvalitní, jednoduché a elegantní systémy. Markýza OLIVIA patří mezi luxusní modely kazetových markýz v celoevropském měřítku.


Technologicky propracovaný výrobek splňuje i ty nejnáročnější . Markýza DAKOTA se svým elegantním designem zaručuje harmonický vzhled fasády domu. Uzavřený kazetový systém zajišťuje, že tkanina je plně chráněna, .

Designově a precizně zpracované kazetové markýzy jsou využívané jako estetický a stínící prvek na terase či balkoně. Pokud vás zajímají venkovní výsuvné markýzy, ceník v kompletní podobě zde. OBI kazetová markýza Fabiona poskytuje ideální ochranu proti slunci pro Vaši terasu nebo balkón.


Při silném slunečním svitu si můžete s touto markýzou užívat. Hlavní předností kazetových markýz je ochranný box, který v zatažené poloze chrání látku a ostatní díly konstrukce markýzy před deštěm a nečistotami a tím . Vytvoříme vám kazetovou markýzu na míru. Nabízí širokou škálu typů a barev látek kolekce DICKSON, které jsou upraveny impregnací.


Kazetová elektrická markýza VIRGINIA s LED Osvětlením 5x3m Béžová.

Climastyl - Markýza Segno představuje novinku v nabídce kazetových markýz. Oblá kazeta o rozměru 2x 1mm látku chrání před prachem a vlivy počasí. Jedná se o velmi kvalitní a komfortní výrobek.


To vše nabízí kazetové markýzy, které v poslední době získávají stále větší oblibu. Kazetové markýzy vás nejen spolehlivě ochrání před sluncem, ale také budou . Kazeta dokonale ochrání látku markýzy a zajistí tak její delší životnost. Navíc kazetová markýza vypadá naprosto skvěle. Tato markýza představuje špičku v nabídce kazetových markýz. Precizní německá konstrukce Vám zajistí dlouhou spolehlivost a přesné fungování.


Její dominantou je jednoduché liniové vedením. Během nočních hodin jistě uvítáte . Markýzy patří mezi vyhledávaný doplněk pro Váš exteriér, který vám umožní variabilně vytvořit příjemný stín pro váš odpočinek. Kazetová markýza NOVETA BOX s kloubovými rameny, je markýza moderního, jednoduchého vzhledu. Markýza slouží především k zastínění větších ploch teras nebo balkónů.


Nádherná a vysoce kvalitní kazetová markýza Corsica byla navržena pro moderní terasy. Součástí je ozdobení v podobě LED pásku, který vašim večerům dodá . Montáž, on-line prodej za výhodné ceny. Uchycení, boční úchyt ramen.

Ukázka realizace: instalace kazetové markýzy Tendabox v Praze. Nejprodávanější kazetová markýza z naší nabídky. Vyniká krásným a jednoduchým designem a možností výběru z více než vzorů látek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky